Αράχωβα: Παίκτης Survivor διαψεύδει ότι εμπλέκεται στην κακοποίηση του χάσκι

Διαβάζεται σε 3'
Αράχωβα: Παίκτης Survivor διαψεύδει ότι εμπλέκεται στην κακοποίηση του χάσκι
Instagram

Ο πρώην παίκτης του Survivor ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, με ανάρτησή του στο Instagram τοποθετείται για την εμπλοκή του ονόματός του στην κακοποίηση του χάσκι στην Αράχωβα.

Διάχυτη είναι η οργή για την κακοποίηση του χάσκι μέχρι αυτό να βρει βασανιστικό θάνατο στην Αράχωβα.

Για τον βασανιστικό θάνατο του ζώου κατ’ επείγουσα προκαταρκτική εξέταση, διέταξε η Εισαγγελία Λειβαδιάς, ενώ παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Για την ταυτότητα του δράστη, τις τελευταίες ώρες σειρά αναφορών από χρήστες των social media “δείχνουν” πρώην παίκτη ριάλιτι, ο οποίος αποφάσισε να τοποθετηθεί προκειμένου να διαψεύσει την εμπλοκή του με το φριχτό έγκλημα.

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, κάνει λόγο για “ανυπόστατες κατηγορίες” και ισχυρίζεται πως έχει “να μεταβεί στην Αράχωβα από τον Γενάρη του 2023”. Παράλληλα, αναφέρει πως έχει μεταπωλήσει και το ποσοστό που διατηρούσε σε μαγαζί της περιοχής “εδώ και μήνες”. 

Τέλος, σημειώνει πως θα κινηθεί νομικά απέναντι σε όποιον αναφέρει το όνομά του “είτε έμμεσα, είτε άμεσα”.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη στο Instagram

“Προς μεγάλη μου έκπληξη και με μεγάλη μου λύπη βλέπω από σήμερα το πρωί να εμπλέκεται το όνομά μου με ανυπόστατες κατηγορίες για την απάνθρωπη υπόθεση με το αδικοχαμένο σκυλάκι στην Αράχωβα.

Δεν μπορώ να καταλάβω από που έχει προκύψει αυτό μιας κι εγώ προσωπικά έχω να μεταβώ στην Αράχωβα από τον Γενάρη του 2023 και έχω μεταπωλήσει και το ποσοστό που διατηρούσα σε μαγαζί της περιοχής εδώ και μήνες. Επίσης, με όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει ορισμένοι, αποπροσανατολίζετε και τις αρχές και τον κόσμο να εντοπίσουν τον δράστη.

Μην ανακυκλώνετε ψευδείς και μη έγκυρες πληροφορίες. Εύχομαι να βρεθεί το ανθρωπόμορφο τέρας που έκανε αυτή την πράξη και να σαπίσει στη φυλακή. Δε θα ανεχτώ όμως αυτή τη λάσπη που δέχομαι αναίτια και την ανθρωποφαγία στα σόσιαλ, ειδικά για κάτι τόσο φρικαλέο όσο αυτό. Οποιοσδήποτε αναφέρει το όνομά μου είτε έμμεσα, είτε άμεσα θα με αναγκάσει να κινηθώ νομικά”.

Το χρονικό της κτηνωδίας

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής (26/11), όταν ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ επέστρεψε στο σπίτι του και άφησε για λίγο το σκυλί του να βγει έξω στην αυλή, καθώς ήθελε να πάει βόλτα.

Ενώ το περίμενε να επιστρέψει, το σκυλάκι δεν εμφανίστηκε ποτέ. Τότε, η οικογένεια ξεκίνησε να το ψάχνει μέχρι τα ξημερώματα στους δρόμους.

Μερικές ώρες μετά, το βράδυ της Δευτέρας ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη του πως το ζώο εντοπίστηκε σχεδόν ημιλιπόθυμο και βαριά κακοποιημένο. Ο Όλιβερ έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, είχε τα πλευρά του σπασμένα και είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο.

Το σκυλάκι εντοπίστηκε και με δεμένο το στόμα. Τα τραύματα του Όλιβερ ήταν βαριά και δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ συνεχίζουν να αναζητούνται ο/οι δράστης/ες της αρρωστημένης αυτής πράξης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα