Φως στο Τούνελ: Βίντεο με την 34χρονη που εξαφανίστηκε από τη Θεσσαλονίκη

Διαβάζεται σε 2'
Φως στο Τούνελ: Βίντεο με την 34χρονη που εξαφανίστηκε από τη Θεσσαλονίκη
Φως στο Τούνελ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 34χρονης που εξαφανίστηκε από τη Θεσσαλονίκη. Κάμερα ασφαλείας την κατέγραψε να ζητά φαγητό την περασμένη Κυριακή.

Εντείνονται οι προσπάθειες να βρεθεί η 34χρονη Χρύσα Μουχταροπούλου, τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν την 1η Δεκεμβρίου από την περιοχή των Διαβατών στη Θεσσαλονίκη.

Η εκπομπή  «Φως στο Τούνελ» συνδέθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας της Παρασκευής (8/12) με την Ανατολική Θεσσαλονίκη, μεταδίδοντας την δραματική έκκληση της αδερφής της για να την βρουν και να την βοηθήσουν. Στο πλευρό της οικογένειας η εθελοντική ομάδα ΟΦΚΑΘ με τον πρόεδρό της Χρήστο Ράμμο αλλά και απλοί πολίτες.

Έρευνες πραγματοποιούν από την Παρασκευή εθελοντές από το Χαμόγελο του παιδιού που υπάγεται το Missing Alert που έχει σημάνει, η ελληνική ομάδα διάσωσης του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης.

Τι έδειξε υλικό από κάμερες ασφαλείας

Υλικό από κάμερα ασφαλείας από ταχυφαγείο, στην οδό Δελφών, στην Ανάληψη που μετέδωσε η εκπομπή, την κατέγραψε το μεσημέρι της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου, να ζητάει πεινασμένη φαγητό και να της αρνούνται τη βοήθεια.

Στη συνέχεια, επέστρεψε στο ίδιο μέρος, με την υπάλληλο που ήταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα να αρνείται να την βοηθήσει.

H ταλαιπωρημένη από προβλήματα υγείας Χρύσα, εργαζόταν τα τελευταία δυο χρόνια σε μεγάλη εταιρεία στην Αθήνα όπου ζούσε κοντά μια δεκαετία.

Τον τελευταίο μήνα είχε επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και έμενε στο πατρικό της, με τη μητέρα και τον αδελφό της.

Την μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο τζιν παντελόνι, μπεζ γιλέκο, μαύρο σάλι και μαύρα παπούτσια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα