Θεσσαλονίκη: Η 50χρονη πέθανε από “δεκάδες δαγκωματιές” – Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Διαβάζεται σε 2'
Σκύλος
Σκύλος σε περιφραγμένο χώρο (φωτογραφία αρχείου) iStock

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση από τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής της 50χρονης, που έχασε τη ζωή της μετά από επίθεση σκύλων στη Θεσσαλονίκη.

Δεκάδες δαγκωματιές σε όλο της το σώμα φαίνεται πως δέχθηκε η 50χρονη, που έχασε τη ζωή της ύστερα από την επίθεση τριών σκυλιών στην αυλή του σπιτιού της στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ιατροδικαστική εξέταση από τα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής δείχνει ότι η γυναίκα δέχθηκε δεκάδες δαγκωματιές, στο κεφάλι, τον θώρακα, την κοιλιά και τα άνω και κάτω άκρα και πολλαπλά πλήγματα σε όλη την επιφάνεια του σώματος της.

“Καταγράφονται δεκάδες διασχίσεις – τραυματικές κακώσεις που προκάλεσαν οι δαγκωματιές των σκύλων” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Κακουργηματική δίωξη στον ιδιοκτήτη των σκυλιών

Κακουργηματική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 37χρονου ιδιοκτήτη των τριών σκύλων που επιτέθηκαν μέχρι θανάτου στην 50χρονη, στην αυλή του σπιτιού της, στη Νεοχωρούδα, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Η δίωξη που τού απαγγέλθηκε είναι αυτή της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, πράξη για την οποία καλείται να απολογηθεί σε ανακριτή και μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του περιλαμβάνει μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες τα τρία μεγαλόσωμα ζώα (τσοπανόσκυλα) είχαν βγει και κατά το παρελθόν από την περίφραξη της οικίας του 37χρονου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα