Η Μάγισσα: Συγκλόνισε ο Αναστάσης Ροϊλός – Η σπαρακτική σκηνή του θρήνου

Διαβάζεται σε 2'
Η σκηνή του Αναστάση Ροϊλού
Η σκηνή του Αναστάση Ροϊλού Twitter/X

Θερμό χειροκρότημα έλαβε στο Twitter/X ο Αναστάσης Ροϊλός, που αποθεώθηκε για την συγκλονιστική ερμηνεία του στη “Μάγισσα”. Η σκηνή που ανατρίχιασε το κοινό.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (12/12) η επιτυχημένη σειρά “Η Μάγισσα” που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και έχει καθηλώσει το κοινό.

Ο πύργος των Λασκαραίων αναστατώθηκε με την εγκυμοσύνη της Θεοφανώς κι ο Μιχαήλ επίσπευσε τον γάμο της με τον Φρίξο. Ο Μάρκος, όμως, είχε άλλη άποψη.

Η Ποτούλα πέρασε στην αντεπίθεση στους Γερακάρηδες, που προσπαθούν να της κλείσουν το στόμα και έκανε μια πρόταση στην Μεταξία.

Ο Μισέλ έβαλε σ’ εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο για τον θησαυρό των Γερακάρηδων, προκειμένου να παραμείνει στον πύργο.

Ο Κανέλλος έμαθε τα πάντα για το σκοτεινό παρελθόν του Τζανέτου και πως ο Αντρέι είναι o γιος του.

Ο Αντρέι και η Θεοφανώ ήρθαν σε σύγκρουση και έγιναν αποκαλύψεις για το παρελθόν του “Ρώσου” και τον θάνατο της γυναίκας του.

Η Μάγισσα: Η σκηνή που συγκλόνισε το Twitter/X και οι αντιδράσεις

Μία ήταν, όμως, η σκηνή που ανατρίχιασε τους τηλεθεατές και το κοινό του Twitter/X: εκείνη του θρήνου του Αντρέι για την αυτοκτονία της συζύγου του.

Οι χρήστες της πλατφόρμες αποθέωσαν τον Αναστάση Ροϊλό για την συγκλονιστική ερμηνεία του, τόσο στην εν λόγω σκηνή, όσο και γενικότερα στη σειρά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα