Μαρινάκης: Αν δεν συμμορφωθούν αυτοί που πρέπει, θα πάρουμε πιο σκληρές αποφάσεις

Διαβάζεται σε 1'
Ο Παύλος Μαρινάκης
Ο Παύλος Μαρινάκης INTIME

Την απόφαση της κυβέρνησης να πάρει ακόμη πιο σκληρά για την οπαδική βία προανήγγειλε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Παύλος Μαρινάκης.

Ακόμα πιο σκληρά μέτρα σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των ομάδων στο ζήτημα της αθλητικής βίας προανήγγειλε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ ο Παύλος Μαρινάκης την Τρίτη.

“Καταλαβαίνουμε την οργή και την αγανάκτηση των φιλάθλων που έχουν πληρώσει διαρκείας, αλλά το κράτος οφείλει να προστατέψει και εκείνους που θα θελήσουν να πάνε στο γήπεδο με το παιδί τους και ένα υπεύθυνο κράτος είναι προτιμότερο σε αυτή την περίπτωση να ζητήσει συγγνώμη και να τους προστατέψει αλλά θα ξέρουν ότι όταν επιστρέψουν ποιος θα είναι δίπλα τους», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για να συνεχίσει:

“Την ευθύνη την έχουν εκείνοι που ως ανώνυμες εταιρείες στους πελάτες τους, στους φιλάθλους τους που δίνουν τα λεφτά δεν τους εξασφαλίζουν τις κατάλληλες συνθήκες. Αν δεν συμμορφωθούν αυτοί που πρέπει θα πάρουμε πιο σκληρές αποφάσεις, η κυβέρνηση θα πάρει όσα μέτρα χρειαστούν, και μετά την 12η Φεβρουαρίου θα εξεταστούν πολλά και κυρίως το ηλεκτρονικό εισιτήριο με ταυτοπροσωπία”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα