Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Οσμή ageism στη μυθοπλασία – Λένε ότι δεν μπορούν να με κατατάξουν ηλικιακά

Διαβάζεται σε 1'
palaiologou
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου glomex

Τους λόγους που εδώ και δύο χρόνια δεν δέχεται τηλεοπτικές προτάσεις εξήγησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, αφήνοντας αιχμές περί ηλικιακού ρατσισμού στην ελληνική μυθοπλασία.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης (12/12) στο πλατό του “Super Katerina“, σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση.

Η γνωστή ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην πρωινή εκπομπή του Alpha μετά από σχετική ερώτηση αποκάλυψε ότι δεν της έχει γίνει καμία τηλεοπτική πρόταση εδώ και δύο χρόνια, αφήνοντας αιχμές περί ηλικιακού ρατσισμού στη μυθοπλασία, αφού όπως εξήγησε, κανένας σκηνοθέτης ή παραγωγός δεν μπορεί να την κατατάξει ηλικιακά.

“Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κάποια πρόταση. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχω προτάσεις, δηλαδή αυτό που αντιμετωπίζω είναι ότι ‘δεν μπορούμε να σε κατατάξουμε πουθενά, ούτε ως μικρή ούτε ως μεγάλη. Μου το έχουν πει πάρα πολλοί”, είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και οι συνεργάτες της εξεπλάγησαν με τη δήλωση της ηθοποιού, η οποία έσπευσε να εξηγήσει, πως “αν παρατηρήσετε όμως, οι ηθοποιοί της γενιάς μου δεν είναι στην τηλεόραση, δηλαδή υπάρχει αυτό το 50-60. Δεν υπάρχουν αυτές οι ηλικίες της γενιάς μου”.

Δείτε τις δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα