Έλενα Τοπαλίδου: Χόρεψε τάνγκο με τον γιο της μετά τον γάμο με τον Κουρή

Διαβάζεται σε 2'
topalidou-kouris
Η Έλενα Τοπαλίδου με τον Νίκο Κουρή και τον γιο τους Papadakis Press

Μία έκπληξη επιφύλασσαν στους καλεσμένους τους ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου καθώς στο γαμήλιο πάρτι η χορογράφος χόρεψε ένα εντυπωσιακό τάνγκο με τον γιο της.

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν τη Δευτέρα (12/12) μετά από 18 χρόνια σχέσης και κοινής πορείας ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου παρουσία λίγων και εκλεκτών καλεσμένων και μετά τη θρησκευτική τελετή, ακολούθησε ένα εντυπωσιακό πάρτι.

Οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Πέτρο έζησαν κάθε στιγμή του μυστηρίου και φυσικά της δεξίωσης που ακολούθησε, με τον Νίκο Κουρή σε συνέντευξή του πριν λίγο καιρό να εξηγεί τους λόγους που πήραν την απόφαση να παντρευτούν μετά από χρόνια.

Άλλαξε ότι κάποια πράγματα που μου φαίνονταν ότι δεν θα τα κάνω ποτέ, μπήκα στη διαδικασία να πω ότι θα είναι πάρα πολύ σπουδαίο να τα κάνω. Και ο τρόπος που θα ανακαλύψω για να γίνει, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να ικανοποιηθούμε από αυτό, με την έννοια ότι θα το φτιάξουμε με έναν τρόπο που να είναι όλο για εμάς αγαπημένο. Τώρα αυτό έχει αποκτήσει ένα νόημα μέσα μας αλλά και στους γύρω μας που είναι πολύ ωραίο“, είχε πει.

Και έτσι ακριβώς έγινε.

Την ηθοποιό – χορογράφο συνόδευσε στην εκκλησία ο γιος τους, Πέτρος, ενώ ήταν και αυτός που την παρέδωσε στον πατέρα του, ο οποίος την περίμενε στα σκαλιά με μεγάλο ενθουσιασμό, κρατώντας μια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα.

Μετά από την τέλεση του μυστηρίου, το ευτυχές ζευγάρι αντάλλαξε τρυφερά φιλιά έξω από την εκκλησία, παρουσία των φίλων και συγγενών τους, με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει τις ευχάριστες στιγμές.

Εκπλήξεις περίμεναν όμως και στο γαμήλιο πάρτι που ακολούθησε, όπου μητέρα και γιος χόρεψαν ένα εντυπωσιακό τάνγκο, με τον Νίκο Κουρή να τους κοιτάζει εντυπωσιασμένος αλλά και περήφανος, ενώ οι καλεσμένοι ξεσπούσαν σε επιφωνήματα και χειροκροτήματα.

Δείτε το βίντεο:

Περιγράφοντας ο Νίκος Κουρής για το πώς “είδε” ο γιος τους την απόφασή τους να παντρευτούν, ο ηθοποιός είχε απαντήσει πως “το βλέπει σαν σινεμά, σαν ταινία“. “Ο Πέτρος μας κοιτάει σαν καρτούν εμάς τους δύο, γιατί έτσι κι αλλιώς είμαστε δύο άνθρωποι που δεν μπορείς να τους βάλεις ακριβώς τι είναι αυτοί οι δυο, μας βλέπει με χιούμορ”, είπε στη συνέχεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα