H Lucy του “Big Bang Theory” διαγνώστηκε με καρκίνο

Διαβάζεται σε 2'
lucy
Η Kate Micucci ως Lucy στο Big Bang Theory Youtube

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της αποκάλυψε η ηθοποιός Kate Micucci, που υποδύθηκε τη “Lucy” στη σειρά “Big Bang Theory”.

Με καρκίνο του πνεύμονα διαγνώστηκε η ηθοποιός του “Big Bang Theory“, Kate Micucci και μοιράστηκε την περιπέτεια της υγείας της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Με ανάρτησή της στο TikTok η 43χρονη ηθοποιός έκανε γνωστή τη διάγνωσή της από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται, αναφέροντας πως οι γιατροί εντόπισαν τον καρκίνο σε πολύ αρχικό στάδιο και έτσι μπόρεσε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την περασμένη εβδομάδα για την αφαίρεση του όγκου.

“Είναι πραγματικά περίεργο, επειδή δεν έχω καπνίσει ποτέ τσιγάρο στη ζωή μου, οπότε, ξέρετε, ήταν μια έκπληξη“, εξήγησε η Micucci, σημειώνοντας ότι οι γιατροί “το αφαίρεσαν” και ότι είναι “όλα καλά” τώρα.

“Ήταν ένα μικρό ταξίδι και [θα] κινηθώ μάλλον αργά για μερικές εβδομάδες, αλλά μετά θα επιστρέψω”, πρόσθεσε η ηθοποιός, η οποία υποδύθηκε τη ντροπαλή Lucy, στην αγαπημένη κωμική σειρά του CBS.

Στο τέλος του βίντεο η Micucci εμφανίστηκε ευδιάθετη καθώς περπατούσε στο νοσοκομείο με τον ορό της, ενώ δέχθηκε πολλές ευχές για καλή ανάρρωση από τους θαυμαστές της.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε:

Η Kate Micucci στο “Big Bang Theory”:

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία, περίπου το 20% των ανθρώπων που πεθαίνουν από καρκίνο του πνεύμονα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής κάθε χρόνο, δεν έχουν ποτέ καπνίσει ή κάνει χρήση οποιασδήποτε μορφής καπνού.

Επίσης, ο καρκίνος του πνεύμονα σε άτομα που δεν έχουν καπνίσει ποτέ είναι ένας από τους πιο θανατηφόρους καρκίνους στις ΗΠΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα