Το μόνο πράγμα που δεν πρέπει να λείπει από τα γιορτινά τραπέζια

Διαβάζεται σε 3'
Το μόνο πράγμα που δεν πρέπει να λείπει από τα γιορτινά τραπέζια

Απόκτησε το SUB® και η παρέα σου θα σε λατρέψει φέτος τις γιορτές!

Τις ημέρες των Χριστουγέννων νιώθεις μια έξτρα ανάγκη να περιποιηθείς τους αγαπημένους σου, για αυτό και όταν κάνεις host ένα γιορτινό τραπέζι θέλεις όλα να είναι στην εντέλεια. Διαλέγεις με προσοχή τα φαγητά που θα ετοιμάσεις, και βάζεις όλη σου την αγάπη και τη φροντίδα σε αυτά, ενώ το τραπέζι στρώνεται με τα καλύτερά του για να υποδεχτεί γύρω του όλους όσους αγαπάς, ώστε να μοιραστείτε υπέροχες στιγμές μαζί. Πώς μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη μια τέτοια στιγμή; Σερβίροντας την αγαπημένη σας φρέσκια βαρελίσια μπίρα με τη βοήθεια του THE SUB®!

Απογείωσε τα γιορτινά τραπέζια

Η στιγμή για τα απαραίτητα ψώνια των γιορτών πλησιάζει και στη λίστα σου πρέπει να σημειώσεις ΚΑΙ τι θα πιείτε με την παρέα για να συνοδεύσετε το φαγητό. Τι καλύτερο, λοιπόν, από την αγαπημένη σας βαρελίσια μπίρα! Αποκλειστικά στο barathome.com θα βρεις την καινοτόμα συσκευή THE SUB®, αλλά και τα βαρελάκια TORPS 2L premium ετικετών μπίρας, που συνοδεύουν το μηχάνημα- ένας συνδυασμός που θα φέρει την απόλυτη αναβάθμιση στο γιορτινό τραπέζι!

Βρες τη συσκευή SUB® και τα βαρέλια TORPS® στο barathome.com

Το μόνο που έχεις να κάνεις, για να απολαύσετε βαρελίσια μπίρα στο σπίτι με την παρέα, στην ιδανική θερμοκρασία των 2 °C, είναι να μπεις στο barathome.com και να διαλέξεις το SUB® edition που θα κάνεις δώρο στον κολλητό ή την κολλητή σου που σε έχει καλέσει σε χριστουγεννιάτικο τραπέζι! Αυτή την περίοδο θα βρεις σε προσφορά 5 διαφορετικούς συνδυασμούς συσκευής και βαρελιών TORPS, εμείς θα σου προτείναμε να επιλέξεις το Heineken® Party edition ή το Birra Moretti L’autentica Party edition ή το Lager Party edition καθώς με 148,99€ παίρνετε ΚΑΙ τη συσκευή KAI τέσσερα βαρέλια TORPS 2L με δωρεάν μεταφορικά!

Απόκτησε το Heineken® Party Edition στο barathome.com

Φυσικά, μπορείς να κάνεις και το συνδυασμό που προτιμάς, καθώς στο barathome.com εκτός της Heineken® και της Birra Moretti L’autentica θα βρεις και άλλες επιλογές όπως την Aflligem Blond, μία ξεχωριστή μοναστηριακή μπίρα τύπου ale, την Birra Moretti La Rossa με τη γεμάτη καραμελωμένη γεύση της, τη δροσερή και απαλή lager Cruzcampo Especial, τη φυσικά θολή Edelweiss Hefertub με χρυσαφί χρώμα και φρουτώδη γεύση, αλλά και τη Newcastle Brown Ale με το υπέροχο άρωμα καβουρδισμένης βύνης με νότες καραμέλας.

Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το SUB® αξίζει και με το παραπάνω να είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο που θα κάνεις σε κάποιον αγαπημένο σου (ή  και στον εαυτό σου!) που του αρέσει να απολαμβάνει βαρελίσια μπίρα! Μάλιστα αυτή την περίοδο τρέχει και μια επιπλέον προσφορά, με την οποία με κάθε αγορά σου στο Bar At Home κερδίζεις έκπτωση -20% για αγορές σου στη LODGE, για να γίνεις ο απόλυτος οικοδεσπότης!

Για να μαθαίνεις όλα τα νέα και τις προσφορές του Bar At Home μπορείς να γραφτείς στο newsletter που θα βρεις στο κάτω μέρος της επίσημης σελίδας www.barathome.com, αλλά και στα επίσημο FB page και Instagram page.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα