Oι συσκευές ελεγχόμενης πρόσβασης είναι η ασφαλής λύση για τα κλειδιά των κοινόχρηστων χώρων

Διαβάζεται σε 4'
Oι συσκευές ελεγχόμενης πρόσβασης είναι η ασφαλής λύση για τα κλειδιά των κοινόχρηστων χώρων

Χρήση των κοινόχρηστων κλειδιών με ασφάλεια και ευκολία; Oι συσκευές ελεγχόμενης πρόσβασης είναι η απάντηση

Θέλετε να δώσετε πρόσβαση στο συνεργείο καθαρισμού ή στον συντηρητή του ανελκυστήρα; Αναζητάτε μία πρακτική λύση για πρόσβαση σε όλους σε κοινόχρηστη αποθήκη;

Θα πρέπει πάντα να είναι κάποιος στην πολυκατοικία ώστε να ανοίξει στους συνεργάτες ή να μοιράσετε αντικλείδια σε όλους τους ενοίκους του κτιρίου τα οποία πρέπει να ανανεώνετε σε κάθε αντικατάσταση κλειδαριάς. Εναλλακτικά, πρέπει να έχετε τα κλειδιά κρυμμένα σε κάποιο ανασφαλές σημείο, πράγμα ριψοκίνδυνο για την ασφάλεια του κτιρίου. 

Βρείτε τα προϊόντα Select Access εδώ

Η Master Lock, που ιδρύθηκε το 1921, στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ, για περισσότερα από 100 χρόνια πια αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής και διακινητής στα λουκέτα και τα προϊόντα ασφαλείας.

Η γκάμα των προϊόντων με τα χρόνια έχει διευρυνθεί και σήμερα εκτός άλλων προϊόντων έχει δώσει έμφαση στον τομέα της ελεγχόμενης πρόσβασης (select Access) με τα προϊόντα Masterlock, μια σειρά προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο ειδικών απαιτήσεων. 

Σήμερα, μια υψηλής ποιότητας έξυπνη κλειδαριά ξεπερνά πολλές πιθανές δυσκολίες ασφαλείας, παρέχει ευκολία και λύνει τα χέρια στους χρήστες κοινόχρηστων χώρων. 

Οι συσκευές Select Access είναι η καινοτομία που θα σας λύσει τα χέρια και θα σας εξοικονομήσει χρόνο και κόπο. 

Βρείτε τα προϊόντα Select Access εδώ

Όσα χρειάζεται να ξέρετε για τα προϊόντα ελεγχόμενης πρόσβασης

Είναι κατασκευασμένα από κράμα ψευδαργύρου για να αντέχουν τη σφυρηλάτηση και το πριόνισμα και προστατευτικό κάλυμμα για μεγαλύτερη αντοχή στις καιρικές συνθήκες.

Για αρχή, θα χρειαστεί να βρείτε τη συσκευή που ταιριάζει στις ανάγκες σας και να την τοποθετήσετε σε ένα σημείο – κατά προτίμηση κρυφό. Αφού, λοιπόν, την τοποθετήσετε, τότε μπορείτε να βάλετε το κλειδί ή τα κλειδιά σας και να ρυθμίσετε έναν κωδικό, τον οποίο θα γνωστοποιήσετε στους υπόλοιπους χρήστες ή συνεργάτες σας για να μπορέσουν να εισέλθουν στο σπίτι εύκολα και γρήγορα. 

Οι κλειδαριές έχουν προγραμματιζόμενο συνδυασμό 4 ψηφίων μέσω ενός εύχρηστου μηχανισμού κλειδώματος κουμπιών σε μορφή πληκτρολογίου  αλφαριθμητικού τηλεφώνου. Επίσης, περιλαμβάνουν μεγάλα κουμπιά για εύκολη χρήση, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

Επιπλέον, οι έξυπνες κλειδαριές έχουν τη δυνατότητα να επιτρέπουν την απομακρυσμένη πρόσβαση, ώστε να μπορεί κανείς να ανοίξει μία πόρτα με τη δυνατότητα Bluetooth χωρίς να χρειάζεται να μοιραστεί τον κωδικό δίνοντας πρόσβαση απομακρυσμένα μέσω του κινητού/tablet και τη δωρεάν εφαρμογή Master Lock® Vault Home (για το σπίτι) στο AppleStore και Google play. Δεν χρειάζεται συνδρομή και δεν υπάρχουν χρεώσεις για τη χρήση της εφαρμογής. 

Κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα, στέλνεται μια ειδοποίηση. Οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν ποιος και πότε είχε πρόσβαση στη συσκευή και αν κάποιος προσπάθησε να ανοίξει με λάθος κωδικό.

Βρείτε τα προϊόντα Select Access εδώ

Ωστόσο, οι συσκευές ελεγχόμενης πρόσβασης της Master Lock δεν είναι κατάλληλες μόνο για τους κοινόχρηστους χώρους καθώς μπορείτε να δώσετε ελεγχόμενη πρόσβαση σε οικιακό βοηθό ή φροντιστή, κάποιο φίλο ή συγγενή σας ή για τους φιλοξενούμενους ενός Airbnb. Τέλος, αποτελεί ιδανική επιλογή αν έχετε παιδιά και δε θέλετε να κουβαλάνε μαζί τους κλειδιά, μηδενίζοντας έτσι την πιθανότητα να τα ξεχάσουν ή να τα χάσουν.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη Master Lock στο masterlock-safety.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα