4+1 tips για να διαλέξετε κομψά αξεσουάρ

Διαβάζεται σε 3'
4+1 tips για να διαλέξετε κομψά αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ μπορούν να μεταμορφώσουν μια εμφάνιση, να της χαρίσουν κομψότητα αλλά και λάμψη. Μπορούν επίσης να κάνουν πιο ιδιαίτερο το look σας ή ακόμα και να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα, αναδεικνύοντας την προσωπικότητά σας.

Με λίγα λόγια, αποτελούν τον… “μυστικό σύμμαχο” του στυλ, οπότε δε γίνεται να λείπουν από τη συλλογή καμίας γυναίκας Οι επιλογές σε αξεσουάρ είναι πολλές, από κοσμήματα και τσάντες, έως ρολόγια, γυαλιά, φουλαρια και πολλά ακόμη. Πώς όμως θα διαλέξετε κομψά αξεσουάρ που όντως θα αναβαθμίσουν την εμφάνισή σας;

Ας δούμε όλα τα tips παρακάτω!

Ακολουθήστε τις τάσεις

Η αναζήτηση είναι το κλειδί για την εύρεση των κατάλληλων αξεσουάρ. Ακολουθήστε τις τάσεις της μόδας, παρακολουθήστε τα κοινωνικά δίκτυα και πάρτε ιδέες από γυναίκες που σας εμπνέουν, ανακαλύπτοντας παράλληλα τι ταιριάζει στο δικό σας στυλ.

Αν για παράδειγμα σας ενδιαφέρει να δημιουργήσετε επαγγελματικά outfit για τη δουλειά, επιλέξτε tote bags σε κλασικά χρώματα. Αν ωστόσο θέλετε μια τσάντα για τις καθημερινές σας εμφανίσεις, μπορείτε να επιλέξετε τσάντες πλάτης https://epapoutsia.gr/c/tsantes/platis και να δώσετε μια χαλαρή νότα στο outfit.

Επενδύστε στην ποιότητα

Όταν πρόκειται για επιλογή αξεσουάρ, η ποιότητα είναι πολύ σημαντική. Επενδύοντας σε κομμάτια υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζετε την αξία τους ακόμα και αν περάσει αρκετός καιρός. Δερμάτινες τσάντες, παπούτσια, ρολόγια αλλά και γυαλιά υψηλής ποιότητας θα αντέξουν περισσότερο μέσα στο χρόνο!

Αναδείξτε την προσωπικότητά σας

Τα αξεσουάρ αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία για να εκφράσετε το προσωπικό σας στυλ. Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι γυαλιά με μαύρο ή καφέ σκελετό, αποτελούν τέλεια επιλογές για όσες γυναίκες αγαπούν το κλασικό.

Αν από την άλλη σας αρέσουν οι πιο σύγχρονες εμφανίσεις, μπορείτε να επιλέξετε ένα σκελετό σε κόκκινο, μωβ ή κίτρινο χρώμα και πιο εκκεντρικό σχέδιο. Τέλος, αν αγαπάτε το minimal, τότε τα λιτά και κομψά σχέδια και χρώματα, έχουν ξεκάθαρα μια θέση στην γκαρνταρόμπα σας!

Δημιουργήστε ισορροπία

Η αρμονία είναι σημαντική για μια κομψή εμφάνιση. Επιλέγοντας τα αξεσουάρ που ταιριάζουν στα γούστα σας και ταυτόχρονα “δένουν” με την υπόλοιπη εμφάνιση, δημιουργείτε ισορροπημένα outfit.

Μπορείτε να δοκιμάσετε την τέχνη του layering, ειδικά αν μιλάμε για κοσμήματα! Επιλέξτε 2 ή και 3 αλυσιδάκια του ίδιου χρώματος και φορέστε τα στο λαιμό. Προσέξτε απλά το καθένα να είναι αρκετά πιο κοντό από τα υπόλοιπα. Προσθέτοντας και ένα φουλάρι, δημιουργείτε πιο boho εμφανίσεις.

Σύγχρονες τάσεις ή διαχρονικότητα

Μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε με πιο σύγχρονες γραμμές στα αξεσουάρ, είτε αυτά είναι κοσμήματα, είτε τσάντες και γυαλιά. Μπορείτε όμως πάντα να επιλέξετε και διαχρονικά κομμάτια. Ο συνδυασμός του πρωτότυπου και του κλασικού μπορεί να δημιουργήσει μοναδικά αποτελέσματα.

Για παράδειγμα, μια κλασική tote bag, μπορεί να δώσει άλλη εικόνα στο outfit σας αν έχει εκκεντρικά σχέδια και μοτίβα. Κρατάτε το κλασικό, αλλά δίνετε και μια νέα πινελιά.

Προσαρμόζοντας τα αξεσουάρ στο στυλ σας

Αν θέλετε τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε να δείχνουν πάντα κομψά, τότε θα πρέπει να τα προσαρμόσετε στην εμφάνισή σας. Μην φοβάστε τους πειραματισμούς, δοκιμάστε και δείτε τι δείχνει περισσότερο κομψό πάνω σας.

Το κλειδί για τη σωστή επιλογή είναι η προσαρμογή στις προτιμήσεις, το στυλ αλλά και την γκαρνταρόμπα σας. Έτσι, θα δημιουργήσετε ένα μοναδικό στυλ, γιατί αυτό θα αντανακλά την προσωπικότητά σας!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα