Θανάσης Τσαλταμπάσης: Προσεχώς μπαμπάς – Η τρυφερή ανάρτηση με τη σύζυγό του

Διαβάζεται σε 1'
tsaltampasis
Θανάσης Τσαλταμπάσης Papadakis Press

Την πιο συγκινητική και τρυφερή ανάρτηση έκανε στα social media ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, αφού αποκάλυψε πως σε λίγους μήνες θα υποδεχθεί στον κόσμο το πρώτο του παιδί.

Ευτυχής μπαμπάς σε λίγους μήνες θα γίνει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media.

Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τη σύζυγό του Αγοραστή Αρβανίτη, ενώ και οι δυο τους έχουν τα χέρια τους στη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Το πιο ωραίο δώρο για τα φετινά μου γενέθλια είναι στο δρόμο για ‘παράδοση’…”, έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram ο ηθοποιός και η δημοσίευση γέμισε από δεκάδες σχόλια αγάπης.

Η ανάρτηση του Θανάση Τσαλταμπάση:

 

Ο ηθοποιός πριν λίγες εβδομάδες αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ πως μετά από 14 χρόνια σχέσης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, με την αποκάλυψη να γίνεται με έναν σχετικά ανορθόδοξο τρόπο.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν τον ενοχλεί που συνεχώς τον ρωτούν αν θα παντρευτεί την αγαπημένη του, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης έκανε την ανατροπή και απάντησε: “Έχω παντρευτεί. Το λέω πρώτη φορά επειδή με ρώτησες. Όταν με ρωτούσαν και δεν είχε γίνει, δεν απαντούσα ότι έγινε. Έχει γίνει πρόσφατα σχετικά αλλά παραπάνω δεν θα πω“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα