Γκάζι: Κοντά στα ίχνη των δραστών η ΕΛ.ΑΣ – Στο μικροσκόπιο το βίντεο ντοκουμέντο

Διαβάζεται σε 2'
Γκάζι
Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ στο Γκάζι ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Δύο άτομα έχουν αναγνωριστεί και αναζητούνται από τις Αρχές για το αιματηρό επεισόδιο στο Γκάζι. Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας των δύο τραυματιών.

Πιο κοντά στα ίχνη των δραστών του αιματηρού επεισοδίου με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/12) στο Γκάζι, βρίσκονται οι Αρχές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχουν αναγνωριστεί δύο άτομα, τα οποία δραστηριοποιούνται στα κυκλώματα της νύχτας και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να οδηγηθούν στα ίχνη τους.

Η κατάσταση των τραυματιών

Την ίδια ώρα, σταθερή αλλά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση του 34χρονου τραυματία που υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Ο ασθενής νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ της νευροχειρουργικης κλινικής. Όπως συμβαίνει σε όλες τις επεμβάσεις αυτού του τύπου, οι γιατροί αναφέρουν πως τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα.

Ο 29χρονος αδελφός του νοσηλεύεται επίσης σε σοβαρή κατάσταση στη νευροχειρουργική κλινική, καθώς ο δράστης τον πυροβόλησε και αυτόν στο κεφάλι σχεδόν εξ επαφής, ενώ ο φίλος τους νοσηλεύεται κι αυτός αλλά με πιο ήπια τραύματα.

Στο μικροσκόπιο το βίντεο – ντοκουμέντο

Τα όσα προηγήθηκαν του καυγά και των πυροβολισμών έχουν καταγραφεί σε ερασιτεχνικό βίντεο στα social media. Το βίντεο δείχνει καρέ καρέ τη στιγμή που ο δράστης σηκώνει το όπλο του και πυροβολεί εν ψυχρώ στο κεφάλι και τον θώρακα τους τρεις, νεαρούς Κρητικούς, μπροστά στα μάτια περαστικών.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται επίσης και ο διαπληκτισμός των εμπλεκομένων που προηγήθηκε του αιματηρού περιστατικού, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά οι τρεις νεαροί.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εξετάζουν και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, στο οποίο διακρίνεται η διαδρομή του τζιπ μέχρι και η στιγμή των πυροβολισμών.

Οι αρχές γνωρίζουν και τις πινακίδες του πολυτελούς οχήματος και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα φαίνεται πως είναι ενοικιασμένο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα