Η κοινή φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην σύντροφό της, Πάνο Αδαμόπουλο

Διαβάζεται σε 2'
Η Δανάη Μπάρκα
Η Δανάη Μπάρκα papadakispress

Η μικρή Ελένη είναι η βαφτιστήρα της Δανάης Μπάρκα και μόλις έκλεισε τα 7, γιορτάζοντας με την παρουσιάστρια αλλά και με τον νονό της, Πάνο Αδαμόπουλο.

Η Δανάη Μπάρκα βρισκόταν σε μακροχρόνια σχέση με τον Πάνο Αδαμόπουλο, με τον οποίο συνήθιζε να ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στα social media της. Μετά από οκτώ χρόνια κοινής πορείας, όμως, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Έτσι, το 2021 ο δεσμός τους έλαβε τέλος.

Ωστόσο, πέρα από τον αμοιβαίο σεβασμό και την αγάπη, υπάρχει και κάτι άλλο που συνεχίζει να συνδέει τους δυο τους.

Έχουν βαφτίσει μαζί την κόρη της αδερφής του Πάνου Αδαμόπουλου, με τη Δανάη Μπάρκα να αναρτά στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία με την μικρή Έλενα, γράφοντας: “Να σε χαιρόμαστε Ελενάκι μας”.

INSTAGRAM

Η Δανάη Μπάρκα είχε αναφερθεί παλιότερα στη σχέση της με τον Πάνο Αδαμόπουλο, μετά τον χωρισμό τους, λέγοντας: “Όταν με έναν άνθρωπο έχεις μεγαλώσει μαζί, έχετε ζήσει στο ίδιο σπίτι 8 χρόνια και έχετε κάνει τα πάντα μαζί, δεν μπορείς να μην τον έχεις στη ζωή σου (Αναλόγως φυσικά τη συγκυρία). Ο κάθε άνθρωπος διαφέρει φυσικά. Εμείς όμως έχουμε αυτή την ανάγκη. Να αγαπιόμαστε, να έχουμε επικοινωνία, να βλέπουμε τα σκυλάκια μας φυσικά συχνά και να είμαστε οκ, θέτοντας όρια σαφώς. Ο καθένας είναι ωραίο να κάνει ό,τι τον ευχαριστεί χωρίς να ακολουθεί “πρέπει” ή “τι θα πει ο κόσμος””.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα