Κίνηση στους δρόμους: “Έμφραγμα” στον Κηφισό, πάνω από 15 χιλιόμετρα μποτιλιάρισμα – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Διαβάζεται σε 2'
Κίνηση στους δρόμους: “Έμφραγμα” στον Κηφισό, πάνω από 15 χιλιόμετρα μποτιλιάρισμα – LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Κίνηση στη λεωφόρο Κηφισού ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Με μεγάλες καθυστερήσεις είναι αντιμέτωποι οι οδηγοί που κινούνται και στα δύο ρεύματα του Κηφισού. Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα.

Στο “κόκκινο” είναι η κίνηση για μια ακόμη ημέρα στους δρόμους του λεκανοπεδίου της Αττικής, με ουρές χιλιομέτρων να σχηματίζονται στον Κηφισό.

Τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται στην κάθοδο του Κηφισού λόγω τροχαίου που σημειώθηκε στο ύψος της Λένορμαν, με το μποτιλιάρισμα στο πέρασμα της ώρας να ξεπερνά τα 15 χιλιόμετρα.

Συγκεκριμένα, στο ρεύμα προς Πειραιά η κίνηση ξεκινάει από το ύψος της Εκάλης μέχρι και το Αιγάλεω, ενώ στο ρεύμα προς Λαμία, τα προβλήματα ξεκινούν από το ύψος του Μοσχάτου μέχρι και τη λεωφόρο Αθηνών.

Καθυστερήσεις θα αντιμετωπίσουν οι οδηγοί που κινούνται στη λεωφόρο Αθηνών από τον Σκαραμαγκά μέχρι τον Βοτανικό κήπο, όπως επίσης και στη λεωφόρο Σχιστού Σκαραμαγκά, όπως επίσης και στην Αττική Οδό.

Κίνηση εντοπίζεται και στη λεωφόρο Καρέα, σε τμήματα της Ηλιουπόλεως και της Φιλολάου, όπως επίσης και στη λεωφόρο Συγγρού στο ύψος του ΕΜΣΤ.

Προβλήματα παρατηρούνται και στο κέντρο της Αθήνας, τόσο στη Σταδίου, όσο και στην Πανεπιστημίου. Καθυστερήσεις και σε τμήματα της βασ. Κωνσταντίνου, λεωφόρο Αλεξάνδρας σε Κηφισίας και Κατεχάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα