Survivor 2024: Οι δύο σκληροί όροι του Ατζούν – Ποια πρόσωπα είναι κοντά στο “ναι”

Διαβάζεται σε 2'
Survivor
Survivor ΣΚΑΙ

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έθεσε δύο μεγάλους όρους στους παίκτες που θα συμμετάσχουν στο φετινό Survivor. Τα τέσσερα πρόσωπα που πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις.

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Survivor 2024, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου στον ΣΚΑΙ.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, τα casting για τους Μαχητές έχουν τελειώσει και η παραγωγή του Survivor βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Διάσημους που θα συμμετάσχουν στον φετινό κύκλο.

Οι τηλεθεατές, πάντως, αναμένουν με μεγάλη αγωνία το νέο Survivor, που θα είναι γεμάτο αλλαγές.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής “Πάμε Δανάη” το πρωί της Πέμπτης (21/12), ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει θέσει δύο σκληρούς όρους στους παίκτες που θα συμμετάσχουν στο φετινό Survivor, καθώς οι κανόνες γίνονται ακόμη πιο αυστηροί.

Συγκεκριμένα, όποιοι κάνουν παραβίαση και παράβαση των κανονισμών, όχι μόνο θα αποβάλλονται χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά θα χάνουν και όλο το χρηματικό έπαθλο (εβδομαδιαία αμοιβή) που έχουν κερδίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Το ίδιο θα ισχύει και στις περιπτώσεις οικειοθελών αποχωρήσεων, που δεν θα έχουν κάποιο σοβαρό λόγο.

Survivor 2024: Τα πρόσωπα που πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις

Παράλληλα, η εκπομπή “Πάμε Δανάη” αποκάλυψε τα τέσσερα πρόσωπα τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, καθώς έχουν πραγματοποιήσει ήδη τις ιατρικές εξετάσεις που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο Survivor.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Δημήτρης Βλάχος και ο Σάββας Πούμπουρας βρέθηκαν προ ημερών, μαζί, σε ιδιωτική κλινική, όπου πραγματοποίησαν ακτινογραφία θώρακος. Επίσης, έκαναν και τα εμβόλια που χρειάζονται για να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα