Οδυσσέας Σταμούλης για την απώλεια του γιου του: “Τα Χριστούγεννα θα είναι δύσκολα”

Διαβάζεται σε 2'
Οδυσσέας Σταμούλης
Οδυσσέας Σταμούλης Glomex

Δύσκολες οι φετινές γιορτές για τον γνωστό ηθοποιό Οδυσσέα Σταμούλη, μετά από τον θάνατο του γιου του το καλοκαίρι στην Ικαρία. Οι ευχές του.

Περίπου πέντε μήνες έχουν περάσει από την απώλεια του 11χρονου γιου του γνωστού ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη, ο οποίος πνίγηκε το καλοκαίρι στους Φούρνους Ικαρίας.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει επιστρέψει στο θέατρο εδώ και αρκετό καιρό, ενώ τώρα συμμετέχει στην παράσταση “Βυσσινόκηπος” στο Διάχρονο Θέατρο.

Ο ηθοποιός προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Super Katerina”, που βρέθηκε σε μία από τις πρόβες της παράστασης.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης δήλωσε για τα επερχόμενα Χριστούγεννα πως θα είναι δύσκολα. “Άσ’ το καλύτερα. Ήταν πάντως η αγαπημένη μου γιορτή” σημείωσε.

Σχετικά με το θέατρο, ο ίδιος δήλωσε: Για μένα το θέατρο είναι μια προσπάθεια υπέρβασης, να βγούμε από τον εαυτό μας, μήπως θεραπεύσουμε κάποιον. Δεν είμαι της άποψης ότι θεραπεύουμε τον εαυτό μας. Ο επαγγελματίας ηθοποιός δεν κάνει ούτε ψυχοθεραπεία, ούτε εργασιοθεραπεία”.

Αναφορικά με το έργο, ο Οδυσσέας Σταμούλης υπογράμμισε: “Είναι ένα τόσο γνωστό και χιλιοπαιγμένο έργο, αλλά αυτό είναι το χαρακτηριστικό των κλασικών. Ότι κάθε γενιά ή κάθε τόσο, κάποιος αναμετράται μαζί τους. Αυτό κάνουμε κι εμείς στο ζεστό και φιλόξενο Διάχρονο Θέατρο”.

Τέλος, έκλεισε της δηλώσεις του με ευχές: “Χρόνια πολλά, καλές γιορτές. Όποιος περιμένει από τον καινούργιο χρόνο, να έχει τα καλύτερα που μπορεί να του δώσει”. 

Οι δηλώσεις του Οδυσσέα Σταμούλη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα