Άρτα: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του 14χρονου που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα

Διαβάζεται σε 1'
Άρτα: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του 14χρονου που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα
EUROKINISSI

Στο νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύεται ο ανήλικος που κατέρρευσε από εγκεφαλική αιμορραγία ενώ έλεγε τα κάλαντα την παραμονή των Χριστουγέννων. Τι λένε οι γιατροί για την κατάστασή του.

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 14χρονος που κατέρρευσε από εγκεφαλική αιμορραγία ενώ έλεγε τα κάλαντα την παραμονή των Χριστουγέννων.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ήταν επιτυχημένη, με τις απεικονιστικές εξετάσεις να επιβεβαιώνουν τη θετική μετεγχειρητική πορεία.

Ο έφηβος βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, διασωληνωμένος, ενώ οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία του. Με βάση την εξέλιξη της κατάστασής του, θα ξεκινήσουν τη διαδικασία μείωσης των φαρμάκων, προετοιμαζόμενοι για την αποσωλήνωσή του.

Ο ανήλικος είχε φύγει από το σπίτι του παραμονή των Χριστουγέννων για να πει τα κάλαντα, όμως λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις του, καθιστώντας αναγκαία τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, ωστόσο, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του κρίθηκε επιβεβλημένη η αεροδιακομιδή του στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα