Πιρς Μπρόσναν: Αντιμέτωπος με φυλάκιση – Παραβίασε κανονισμούς σε θερμές πηγές

Διαβάζεται σε 2'
Πιρς Μπρόσναν
Πιρς Μπρόσναν Vianney Le Caer/Invision/AP IMAGES

Δικαστικοί μπελάδες για τον ηθοποιό Πιρς Μπρόσναν. Κατηγορείται ότι μπήκε σε απαγορευμένη περιοχή του Εθνικού Πάρκου Yellowstone.

Μπελάδες με τον νόμο έχει ο διάσημος ηθοποιός Πιρς Μπρόσναν, καθώς οι δασοφύλακες της Υπηρεσίας Εθνικών Πάρκων των ΗΠΑ τον κατηγόρησαν για παραβίαση κανονισμών στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone.

Συγκεκριμένα, ο 70χρονος ηθοποιός φέρεται να περπάτησε εκτός του καθορισμένου μονοπατιού και να μπήκε σε απαγορευμένη περιοχή στο Mammoth Terraces, στο βόρειο τμήμα του Yellowstone, κοντά στα σύνορα Wyoming-Montana.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο Πιρς Μπρόσναν κατηγορείται ότι περιπλανήθηκε σε προστατευμένες θερμές πηγές, που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες.

Οι θερμές πηγές αποτελούν μέρος των χαρακτηριστικών του Yellowstone, που περιλαμβάνει, επίσης, θερμοπίδακες, αεραγωγούς ατμού και “πισίνες” καυτής λάσπης.

Οι επισκέπτες του Πάρκου καλούνται να ακολουθούν συγκεκριμένα μονοπάτια και διαδρομές, καθώς η έξοδός τους από τα επιτρεπόμενα όρια, μπορεί να προκαλέσει τον τραυματισμό ή τον θάνατό τους.

Το να εγκαταλείψετε το μονοπάτι μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο, καθώς το έδαφος είναι εύθραυστο και μπορεί εύκολα να δώσει τη θέση του σε “πισίνες” με ζεστό οξύ από κάτω, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Πάρκου.

Περισσότεροι από 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από εγκαύματα που υπέστησαν αφού μπήκαν ή έπεσαν στις θερμές πηγές του Yellowstone, αναφέρει, επίσης, η ιστοσελίδα.

Ο Πιρς Μπρόσναν έλαβε εντολή να εμφανιστεί στο Δικαστήριο στις 23 Ιανουαρίου.

Η παραβίαση των κανονισμών του Πάρκου τιμωρείται με φυλάκιση έως και έξι μήνες και πρόστιμο έως και 5.000 δολάρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα