Λιάνα – Εύα Αμούτζα: Το “αντίο” του Θάνου Πετρέλη στο μοντέλο

Διαβάζεται σε 2'
Λιάνα – Εύα Αμούτζα: Το “αντίο” του Θάνου Πετρέλη στο μοντέλο
FACEBOOK

Με μια δημοσίευση στα social media, ο τραγουδιστής Θάνος Πετρέλης αποχαιρέτησε τη Λιάνα – Εύα Αμούτζα, που έφυγε από τη ζωή.

Παραμονή Χριστουγέννων έφυγε από τη ζωή το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας, Λιάνα – Εύα Αμούτζα. Το μοντέλο, με καταγωγή από τον Βόλο, πέθανε μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η Λιάνα – Εύα Αμούτζα διατηρούσε καταστήματα στην Αθήνα για την γυναικεία και ανδρική περιποίηση και ομορφιά και ο ξαφνικός θάνατός της λίγο πριν τα Χριστούγεννα βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, συγγενείς και φίλους σε Αθήνα και Βόλο.

Το μοντέλο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, με τον Θάνο Πετρέλη, στο βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Λόγω Τιμής».

Το “αντίο” του Θάνου Πετρέλη

Αφού έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της, ο Θάνος Πετρέλης αποχαιρέτησε τη Λιάνα-Εύα Αμούτζα και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα story με ένα στιγμιότυπο από το βίντεο κλιπ που είχαν συνεργαστεί.

«Λιάνα μου. Καλό ταξίδι…» έγραψε ο τραγουδιστής.

«Έσβησε ξαφνικά» περιγράφει ο αδερφός της

Σύμφωνα με τον αδερφό της, ο οποίος μίλησε στον Alpha, το ασθενοφόρο καθυστέρησε να μεταβεί στο σημείο όπου το είχαν καλέσει.

«Ήταν ανακοπή καρδιάς και από εκεί και μετά ήταν 9 μήνες στο νοσοκομείο μέσα με εγκεφαλική δραστηριότητα «μηδέν», ας το πούμε έτσι. Έμεινε χωρίς οξυγόνο πάρα πολύ χρόνο. Άργησε πάρα πολύ να έρθει το ΕΚΑΒ. Έσβησε ξαφνικά, ένιωσε αδιαθεσία και απλώς την πρόδωσε η καρδιά. Επανάφεραν στην ουσία τα ζωτικά όργανα αλλά όχι τον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος είχε υποστεί βλάβη, ποτέ δεν επικοινώνησε με το περιβάλλον» είπε, μεταξύ άλλων, ο ίδιος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα