Σίσσυ Χρηστίδου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα – “Είχα μάθει ότι είμαι έγκυος”

Διαβάζεται σε 2'
Σίσσυ Χρηστίδου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα – “Είχα μάθει ότι είμαι έγκυος”
Η Σίσσυ Χρηστίδου papadakispress

Η έντονη συγκίνηση της Σίσσυς Χρηστίδου, στον αέρα της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι”. Η εξομολόγησή της.

Τα ρεβεγιόν που έγραψαν τηλεοπτική ιστορία προβλήθηκαν μέσα από ένα εκτενές αφιερωματικό βίντεο στην πρωινή εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”, μέσα από τη συχνότητα του Mega το πρωί του Σαββάτου (30/12).

Η αλλαγή του χρόνου είναι προ των πυλών και τα κανάλια ετοιμάζονται να υποδεχθούν το νέο έτος με εορταστικά προγράμματα για όλα τα γούστα.

Σίγουρα, όμως, δεν υπάρχει πια η τηλεοπτική αίγλη του παρελθόντος, με τα γεμάτα λάμψη προγράμματα, που είχαν πολύ χορό, αλλά και καθηλωτικές συνυπάρξεις πολλών αγαπημένων καλλιτεχνών.

Η Σίσσυ Χρηστίδου συγκινήθηκε όταν έκανε αναδρομή σε ένα από αυτά τα λαμπερά ρεβεγιόν, όπου συμμετείχε και η ίδια με την παρέα του «Όμορφου κόσμου» και είχαν γιορτάσει μαζί με την Δέσποινα Βανδή και άλλους αγαπημένους φίλους.

«Είμαστε εκεί στη Δράμα της Ονειρούπολης, που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε μια σχέση πολύ δυνατή μαζί τους και πηγαίναμε κάθε χρόνο εκείνη την περίοδο και κάναμε εκεί τις εκπομπές… Συγκινούμαι πολύ που βλέπω αυτά τα πλάνα, γιατί δεν τα έχω ξαναδεί. Στην εκπομπή αυτή, είναι τα Χριστούγεννα του 2007, έχω μάθει την προηγούμενη ημέρα ότι είμαι έγκυος στον Φίλιππο» είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Mega.

«Έχω πάρει τη μάνα μου, της έχω πει ότι είμαι έγκυος, πηγαίνουμε στη Δράμα, κάνουμε την εκπομπή, έρχονται οι γονείς μου καθυστερημένα, οπότε δεν έχω προλάβει να τους δω πιο πριν, αλλά έχουν την πληροφορία. Με τον μπαμπά μου δεν έχω μιλήσει, αλλά κοιταζόμαστε και ξέρω ότι ξέρει και είναι από κάτω και μου κάνει νοήματα η μάνα μου: μην κουνιέσαι, φτάνει, φτάνει, ήσυχα. Το ήξερε μόνο η μάνα μου, ο Θοδωρής και ο μπαμπάς μου. Τώρα είδα τα πλάνα και συγκινήθηκα πολύ γιατί δεν έχω τέτοιο αρχείο. Πάμε σε διαφημίσεις να σκουπίσουμε τα δάκρυα», συνέχισε, λέγοντας η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία ήταν εμφανώς συγκινημένη μπροστά από την κάμερα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα