Εύβοια: Περιπατητής έπεσε σε γκρεμό στο όρος Δίρφυς – Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΜΑΚ

Διαβάζεται σε 1'
Εύβοια: Περιπατητής έπεσε σε γκρεμό στο όρος Δίρφυς – Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΜΑΚ
Έρευνες της ΕΜΑΚ EUROKINISSI

Έρευνες για τον εντοπισμό περιπατητή ο οποίος έπεσε σε γκρεμό στο όρος Δίρφυς από την 7η ΕΜΑΚ. Έχει τραυματιστεί σε χέρια και πόδια

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης περιπατητή στο όρος Δίρφυς στην Εύβοια από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (30/12).

Σύμφωνα με το eviathema.gr ο άντρας πήγε στο βουνό για ορειβασία όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τραυματίστηκε όταν έπεσε σε δύσβατο σημείο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο περιπατητής ήταν μόνος του όταν έπεσε στον γκρεμό. Έχει τραυματιστεί σε χέρια και πόδια, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης από την 7η ΕΜΑΚ, ενώ έχει κινητοποιηθεί και ελικόπτερο για να τον παραλάβει.

Αυτή τη στιγμή, δυνάμεις της ΕΜΑΚ προσπαθούν να τον προσεγγίσουν. Ο άνδρας έχει τις αισθήσεις του και ειδοποίησε μόνος του μέσω του 112.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν για την διάσωσή του οχήματα με πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, συνοδεία του διοικητή ΠΥ Ευβοίας Κώστα Ψαρρού, κλιμάκιο της 7ης ΕΜΑΚ, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ δόθηκε εντολή για επέμβαση με ελικόπτερο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα