Το καυστικό σκετς του ΡΙΚ για το 4αρι της ΕΡΤ στη Eurovision – “Νευράκια;”

Διαβάζεται σε 2'
Το καυστικό σκετς του ΡΙΚ για το 4αρι της ΕΡΤ στη Eurovision – “Νευράκια;”

Το βίντεο-παρωδία του ΡΙΚ για το 4αρι της ΕΡΤ στην Κύπρο στη Eurovision 2023, με αφορμή την ανασκόπηση της χρονιάς.

Μία ανασκόπηση των τηλεοπτικών στιγμών που σημάδεψαν το 2023 μετέδωσε το ΡΙΚ την τελευταία μέρα του 2023.

Μεταξύ αυτών δεν θα μπορούσε να λείπει και το 4άρι που έδωσε η κριτική επιτροπή της ΕΡΤ στη συμμετοχή του ΡΙΚ και τον Andrew Lambrou στη Eurovision, μία βαθμολογία που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω κίνηση της ελληνικής επιτροπής που σχολιάστηκε αρνητικά ακόμη και από τους παρουσιαστές της κυπριακής τηλεόρασης, είχε γίνει αντικείμενο συζήτησης, κυρίως στο Twitter, με το hashtag #Δωσαμε 4 να καταλαμβάνει την κορυφή. Να σημειωθεί ότι το κοινό είχε δώσει 12 βαθμούς στη συμμετοχή της Κύπρου.

Στο εν λόγω σκετς του ΡΙΚ πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Χρήστος Γρηγοριάδης και Ελένη Σιδερά, αλλά και η Εύη Παπαμιχαήλ, η αρχηγός αποστολής της Κύπρου στο διαγωνισμό της Eurovision.

Το σκετς διαδραματίζεται σε ένα κομμωτήριο, όπου η Εύη Παπαμιχαήλ έχει πάει για να χτενιστεί. Τελικά, η ίδια αποχωρεί από το κατάστημα, αφού αντί να ασχοληθούν με την κόμμωσή της, σχολιάζουν με περιπαικτικό ύφος τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής της ΕΡΤ προς την Κύπρο στον διαγωνισμό μουσικής.

Η Εύη Παπαμιχαήλ φεύγει εκνευρισμένη και αφήνει το φλιτζανάκι του καφέ της, μέσα στο οποίοι οι δύο κομμωτές “βλέπουν” ένα 12αρι…

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα