Λεμεσός: Βίντεο – ντοκουμέντο από το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε μια ολόκληρη οικογένεια

Διαβάζεται σε 2'
Τροχαίο στη Λεμεσό
Τροχαίο στη Λεμεσό Cyprus Times

Συγκλονισμένη είναι η Κύπρος από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεμεσό, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, με νεκρούς τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας, παππού, γιαγιά και τα δύο εγγόνια τους.

Έχοντας ήδη προχωρήσει στη σύλληψη του οδηγού του διπλοκάμπινου οχήματος που ενεπλάκη στο δυστύχημα με θύματα παππού, γιαγιά και τα δύο εγγόνια τους, τα μέλη της Τροχαίας Λεμεσού συνεχίζουν με εντατικό ρυθμό τις έρευνες σε μια προσπάθεια να καταλήξουν στα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο μοιραίο.

Το δυστύχημα συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών. Συγκεκριμένα, διπλοκάμπινο όχημα, το οποίο είχε βόρεια κατεύθυνση, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με ιδιωτικό όχημα που κινείτο με νότια κατεύθυνση στον ίδιο δρόμο και επιχειρούσε στροφή προς τα δεξιά.

Από την πρώτη στιγμή, η Τροχαία Λεμεσού διερευνούσε το ενδεχόμενο ο οδηγός του διπλοκάμπινου οχήματος να είχε αναπτύξει αυξημένη ταχύτητα, ενώ στο κάδρο της διερεύνησης τέθηκε και το ενδεχόμενο να είχε παραβιάσει κόκκινο φωτεινό σηματοδότη. Κάτι που καταγράφεται και στο παρακάτω βίντεο που δημοσιεύει η Cyprus Times.

Το βίντεο

Νεκροί παππούς, γιαγιά και εγγόνια

Τα τέσσερα θύματα, μέλη της ίδιας οικογένειας, είχαν γιορτάσει μαζί την έλευση του 2024 και τα δύο εγγόνια μετέφεραν τον παππού και τη γιαγιά τους στο σπίτι τους.

Σε κάποιο σημείο, επιχείρησε η 27χρονη οδηγός να στρίψει δεξιά και τότε συγκρούστηκε με το όχημα που οδηγούσε υπήκοος Συρίας, με τη σύζυγό του ως συνοδηγό. Οι δυο τους τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση και νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, πιο ελαφρά ο οδηγός και με κατάγματα αυχένα, στέρνου και πλευρών η συνοδηγός.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε από τη σκηνή του δυστυχήματος ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού Μάριος Χαραλάμπους, «η συγκεκριμένη συμβολή ελέγχεται από φώτα τροχαίας και οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται. Υπάρχει κάποια μαρτυρία η οποία αξιολογείται. Όσον αφορά τα θύματα, στο ένα ιδιωτικό όχημα επέβαιναν τέσσερα άτομα τα οποία απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε δυστυχώς ο θάνατος τους».

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού, εκ πρώτης όψεως τα θύματα δεν έφεραν ζώνες ασφαλείας. Όπως είπε «υπήρξε μία σφοδρή σύγκρουση, πιθανόν να υπήρχε αυξημένη ταχύτητα, είναι και αυτό αντικείμενο διερεύνησης. Όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται, υπάρχει μαρτυρία που αξιολογείται».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα