Ξάνθη: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό τον 18χρονο οδηγό

Διαβάζεται σε 2'
Τροχαίο
Τροχαίο ατύχημα (Φωτογραφία αρχείου) Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi)

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ξάνθη, όπου 18χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του, ενώ οι τρεις επιβαίνοντες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ένα τροχαίο με τραγική κατάληξη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 05/01 στην Ξάνθη, στο οποίο ο 18χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του. Το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή  της Καλλιθέας, σε κεντρικό δρόμο, σε μικρή απόσταση από το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα αυτό να βγει από τον δρόμο και να προσκρούσει πάνω σε ένα δέντρο, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το xanthinea.gr.

Στο όχημα επέβαιναν τρία ακόμη άτομα (18, 18 και 17 ετών αντίστοιχα), όπου τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης. Στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και η Αστυνομία η οποία διενεργεί προανάκριση.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Την 5-1-2024 και ώρα 00.24΄, επί της οδού Ιπποκράτους στην πόλη της Ξάνθης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος ημεδαπός και επέβαιναν ακόμη τρεις ημεδαποί ηλικίας 18, 18 και 17 ετών, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον τραυματισμό των τριών επιβαινόντων. Θανών και τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ξάνθης. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα