Αντιγόνη Κουλουκάκου: Οι elevator selfies της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Διαβάζεται σε 2'
Αντιγόνη Κουλουκάκου
Αντιγόνη Κουλουκάκου PAPADAKIS PRESS

Η “Ιουλία” από τη “Γη της Ελιάς” ποζάρει στον καθρέφτη του ασανσέρ της με φουσκωμένη κοιλίτσα και χαμογελώντας. Οι αναρτήσεις της.

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η γνωστή ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου, την οποία απολαμβάνουμε φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά στη σειρά “Γη της Ελιάς” στο MEGA.

Η τηλεοπτική “Ιουλία” δημοσίευσε μία elevator mirror selfie, αλλά και ένα βίντεο μέσα από το ασανσέρ, ποζάροντας με total black ντύσιμο, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η ίδια φαίνεται ιδιαίτερα χαρούμενη και στο βίντεο την ακούμε να λέει “με στόλισα” χαμογελώντας, ενώ γράφει “mamabear” λόγω της φουσκωμένης κοιλιάς της.

Μιλώντας για το πώς της έκανε πρόταση γάμου ο αγαπημένος της, Νίκος Ράικος, που είναι ψυχολόγος στο επάγγελμα, η Αντιγόνη Κουλουκάκου είχε δηλώσει σε συνέντευξή της τον Ιούνιο:

Ανοίγαμε τα δώρα τα Χριστούγεννα και ανάμεσα στα δώρα βλέπω ένα κουτάκι, εγώ νόμιζα ότι θα είναι κάποιο κόσμημα, αλλά τελικά ήταν δύο βέρες. Πήραμε ένα βυζαντινό δαχτυλίδι, το προσαρμόσαμε σε εμάς και το κάναμε βέρες. Έχω δαχτυλίδι αρραβώνων, είναι πάλι ένα βυζαντινό δαχτυλίδι με μία πέρλα. Αυτές τώρα είναι οι βέρες, με τις οποίες θα παντρευτούμε όταν με το καλό το αποφασίσουμε να πάμε επισήμων στην εκκλησία. Είμαστε σαν παντρεμένοι έτσι και αλλιώς, δεν αλλάζει κάτι“..

Οι αναρτήσεις της Αντιγόνης Κουλουκάκου

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα