Halle Bailey: H “μικρή γοργόνα” έγινε μητέρα – Η εγκυμοσύνη που λίγοι γνώριζαν

Διαβάζεται σε 2'
Halle Bailey
Halle Bailey Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Μητέρα έγινε η ηθοποιός Halle Bailey και υποδέχθηκε στον κόσμο ένα νεογέννητο αγοράκι. Η ανάρτησή της και το όνομα του γιου της.

Την πιο τρυφερή ανάρτηση έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram η ηθοποιός Halle Bailey, αφού σύστησε για πρώτη φορά στους διαδικτυακούς της φίλους τον νεογέννητο γιο της.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας “Η Mικρή Γοργόνα (The Little Mermaid)” έγινε μητέρα και μαζί με τον σύντροφό της DDG υποδέχθηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

“Παρόλο που βρισκόμαστε λίγες μέρες μέσα στο νέο έτος, το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να κάνει το 2023 για μένα, ήταν να μου φέρει τον γιο μου”, έγραψε η Bailey στη σελίδα της στο Instagram μαζί με μια φωτογραφία που δείχνει το χέρι του νεογέννητου γιου της να φοράει ένα χρυσό βραχιόλι με χαραγμένο το όνομά του, “Halo“.

Ο σύντροφος της Bailey, ο ράπερ DDG, δημοσίευσε την ίδια φωτογραφία στο Instagram το Σάββατο, γράφοντας πως η γέννηση του γιου του είναι “η μεγαλύτερη ευλογία μου με διαφορά” και ότι “ποτέ δεν ήταν τόσο ερωτευμένος”.

Το ζευγάρι, το οποίο συνδέεται ερωτικά από το 2022, δεν είχε επιβεβαιώσει ότι περιμένει παιδί, καθιστώντας την ανακοίνωση του Σαββάτου μεγάλη έκπληξη.

Η Halle Bailey και ο DDG
Halle Bailey, left, and DDG pose for photographers upon arrival at the Glamour Women of the Year Awards 2023 on Tuesday, Oct. 17, 2023 in London. (Scott Garfitt/Invision/AP)

Ενώ διατηρούσαν σιγή ιχθύος σχετικά με τον ερχομό του παιδιού της, η Bailey σε συνέντευξή της στην βρετανική Vogue το 2022 είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον ράπερ, λέγοντας χαρακτηριστικά: “το να βιώνω βαθιά αγάπη για πρώτη φορά στη ζωή μου είναι κάτι που νιώθω ότι μου έχει ανοίξει έναν εντελώς νέο κόσμο δημιουργικά.

“Μου αρέσουν όλα τα τρομακτικά συναισθήματα που το συνοδεύουν αυτό. Μου αρέσει η αγωνία, το να μην ξέρω τι πρόκειται να συμβεί, και νιώθω ότι αυτό υποτίθεται ότι πρέπει να περάσω ως γυναίκα”, είχε δηλώσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα