Νίκος Κουρής: Πώς σχολίασε τη χορευτική φιγούρα της Έλενας Τοπαλίδου στην εκκλησία

Διαβάζεται σε 2'
Γάμος Κουρή - Τοπαλίδου
Γάμος Κουρή - Τοπαλίδου PAPADAKIS PRESS

Ο Νίκος Κουρής απάντησε για πρώτη φορά σχετικά με την πρωτοβουλία της συντρόφου του στον γάμο τους και τις αντιδράσεις που έφερε.

Στον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων Νίκος Κουρής στη συνέντευξή του στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε για πρώτη φορά και τη χορευτική φιγούρα της συζύγου του κατά τη διάρκεια του μυστηρίου μέσα στην εκκλησία, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις.

“Από την στιγμή που ανακοινώσαμε τον γάμο, έχουμε ακούσει πάρα πολλά πράγματα. Το έκανε επειδή η Έλενα είναι η Έλενα, ούτε ήθελε να προσβάλει ούτε θεωρώ ότι προσέβαλε κανέναν.

Ο καθένας να σκεφτεί ό,τι θέλει. Αν κάτι αλήθεια σε προσβάλει, απλά το αποφεύγεις, δεν βγαίνεις να πεις τι είναι. Ήταν τόσο χαρούμενη και αστεία, κοιτούσε την εκκλησία σαν να έβλεπε τον κόσμο πρώτη φορά, ήταν σαν κοσμογονία”, είπε αρχικά ο Νίκος Κουρής.

“Η Έλενα διατηρεί αυτήν την παρόρμηση σε βαθμό σοκαριστικό γιατί δεν πιστεύεις ότι ένας ενήλικος άνθρωπος μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι. Αυτή της η αντίφαση είναι όλη της η γοητεία”, προσέθεσε.

Και κατέληξε: “Δεν έχει καμία πρόθεση να προσβάλει κανέναν, έχει βαθιά πίστη, ήταν μόνο μια υπόκλιση σε αυτό που λέγεται μυστήριο του γάμου. Επειδή είναι ευαίσθητη και δε θέλει να προκαλεί, μου είπε ίσως δεν έπρεπε να το κάνω”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα