Survivor: Παίκτρια αποκάλυψε ότι έπασχε από νευρική ανορεξία

Διαβάζεται σε 3'
kagia
Survivor Ανδριάνα Καγιά glomex

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν μίλησε παίκτρια των Μαχητών στο Survivor 2024. Η μάχη με την ανορεξία και πώς κατάφερε να την ξεπεράσει.

Επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης (09/01) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ το Survivor 2024 και στο αποψινό επεισόδιο ορισμένοι παίκτες εμφανίστηκαν με διάθεση για αυτοκριτική.

Ανάμεσά τους η Ανδριάνα Καγιά, η οποία στις προσωπικές δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για τις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στη ζωή της, με τη μεγαλύτερη και πιο σοβαρή από αυτές να είναι όταν έδωσε τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία.

“Αν θέλω να κάνω την αυτοκριτική μου, είμαι ένας άνθρωπος αισιόδοξος. Βέβαια οι δυσκολίες και οι διάφορες καταστάσεις επηρεάζουν την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου και εκείνος το διαχειρίζεται διαφορετικά. Αλλά έχω περάσει δυσκολίες στη ζωή μου, όπως κάθε άνθρωπος, με έχουν κάνει δυνατή για να αντιμετωπίζω και τις δυσκολίες που εν δυνάμει θα αντιμετωπίσω εδώ στο παιχνίδι…”, είπε αρχικά η παίκτρια των Μαχητών.

Και πρόσθεσε: “Κυρίως να αναφερθώ στη μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισα και μόνη μου, ως ασθενής νευρικής ανορεξίας στο παρελθόν. Κατάφερα να το ξεπεράσω μόνη μου“.

Η ίδια σχολίασε επίσης πως τόσο το επάγγελμα της κοινωνικής λειτουργού που ακολούθησε στην πορεία τη βοήθησε να αναζητήσει ενδόμυχα τους λόγους που πυροδοτούν τη συγκεκριμένη νόσο, ενώ και η ενασχόλησή της με το fitness τη βοήθησε πολύ στο να ξεπεράσει την πάθησή της.

Survivor 2024: Δείτε τις δηλώσεις της

Survivor 2024: Ποια είναι η Ανδριάνα Καγιά

Η Ανδριάνα Καγιά είναι 29 ετών και είναι aerial performer.

Έχει καταγωγή από το Αγρίνιο και κατάλαβε την αγάπη της για τον αθλητισμό σε μικρή ηλικία. Μόλις 13 ετών ξεκίνησε στίβο και κάποια χρόνια αργότερα αποφάσισε να διαγωνιστεί σε αγώνες bodybuilding/ fitness. Κατάφερε μάλιστα, να κατακτήσει την πρώτη θέση σε αγώνα bikini γυναικών.

Παράλληλα, έχει ασχοληθεί με την ποδηλασία, το crosstraining, την καλλισθενική γυμναστική, αλλά και τη μεγάλη της αγάπη, την aerial yoga. Στο βιογραφικό της ξεχωρίζει το πτυχίο της Κοινωνικής Λειτουργού.

Στις δραστηριότητες της συγκαταλέγονται η ενασχόληση της με το modeling και η συμμετοχή της σε διαγωνισμούς ομορφιάς. Είναι έτοιμη να ζήσει με πάθος την εμπειρία, ξεπερνώντας τη μοναδική δυσκολία, που πιστεύει ότι θα αντιμετωπίσει στο νησί… την έλλειψη ύπνου στην καλύβα!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα