Χανιά: Το μήνυμα της 22χρονης μία ημέρα μετά την εξαφάνιση της

Διαβάζεται σε 2'
Χανιά: Το μήνυμα της 22χρονης μία ημέρα μετά την εξαφάνιση της
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Μήνυμα ότι κλέφτηκε με έναν άνδρα, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες, φέρεται να άφησε σε μια γειτόνισσά της η 22χρονη που αγνοείται από τα Χανιά.

Ένα μήνυμα που φέρεται να έστειλε η 22χρονη, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από τις 12 Δεκεμβρίου, εξετάζουν οι αξιωματικοί των Χανίων που χειρίζονται την υπόθεση της εξαφάνισης της.

Η 22χρονη έφυγε από το σπίτι της στα Χανιά στις 12 Δεκεμβρίου και, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το cretapost, μία ημέρα αργότερα φέρεται να έστειλε μήνυμα σε μία γειτόνισσα ότι κλέφτηκε με έναν άνδρα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Πες στη μητέρα ότι έχω κλεφτεί με έναν άνδρα», χωρίς να εξηγεί με ποιον, που βρίσκεται και χωρίς να ρωτήσει πώς είναι το 2 ετών παιδί της που έχει αποκτήσει από προηγούμενη σχέση της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα της 22χρονης δήλωσε για την κόρη της ότι δεν έχει πάρει προσωπικά της αντικείμενα από το σπίτι της.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 22χρονης χάθηκαν από την περιοχή των Χανίων στις 12 Δεκεμβρίου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 08/01/24 για την εξαφάνιση της και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Έχει ύψος 1.65 μ., έχει κανονικό βάρος, πυρόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πολύχρωμο πουκάμισο και ροζ μπλούζα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα