Dua Lipa: Ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό με τον Ρομέν Γαβρά

Διαβάζεται σε 2'
dua lipa
Dua Lipa 2024 Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Νέο κεφάλαιο στην προσωπική ζωή της Dua Lipa καθώς μετά τον χωρισμό της με τον Ρομέν Γαβρά η pop star φαίνεται πως είναι ερωτευμένη με Βρετανό ηθοποιό.

Φουντώνουν οι φήμες για νέο ειδύλλιο στη ζωή της Dua Lipa, η οποία πρόσφατα μπήκε στο κλαμπ των singles, μετά τον χωρισμό της με τον Ρομέν Γαβρά (Romain Gavras) μετά από 8 μήνες σχέσης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα Page Six, η διάσημη τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον Βρετανό ηθοποιό Callum Turner και μάλιστα οι δύο τους είναι “τρελοί” ο ένας για τον άλλον.

Η pop star και ο γοητευτικός ηθοποιός εθεάθησαν να χορεύουν σε ένα afterparty στο Λος Άντζελες για την πρεμιέρα της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί εκεινος, “Masters of The Air” το βράδυ της Τετάρτης, πυροδοτώντας τις φήμες ότι είναι ζευγάρι.

Πηγή από το περιβάλλον τους επιβεβαίωσε στο Page Six ότι όντως βγαίνουν ραντεβού. “Είναι καινούργιο, αλλά είναι τρελαμένοι ο ένας για τον άλλον“, αναφέρει η πηγή.

Callum TurnerBarry KeoghanAustin Butler
Οι ηθοποιοί Callum Turner, Barry Keoghan και Austin Butler 2024 Chris Pizzello/AP Photo
Callum Turner
Ο ηθοποιός Callum Turner 2024 Chris Pizzello/AP Photo

Παρόλο που είναι αρκετά νωρίς, είναι αρκετά σοβαρό για εκείνη ώστε να δώσει το παρών. “Ήταν στην πρεμιέρα για να τον υποστηρίξει”, λέει η πηγή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο Turner ήταν ζευγάρι με την ηθοποιό Vanessa Kirby, η οποία υποδυόταν την πριγκίπισσα Μάργκαρετ στη σειρά “The Crown”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα