Γη της Ελιάς: Πρωταγωνιστής έριξε “βόμβα” ανακοινώνοντας την αποχώρησή του

Διαβάζεται σε 2'
Γη της Ελιάς: Πρωταγωνιστής έριξε “βόμβα” ανακοινώνοντας την αποχώρησή του
Γη της Ελιάς mega tv

Τίτλοι τέλους για έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς “Γη της Ελιάς” του MEGA.

Πέρα από τις καταιγιστικές εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της “Γη της Ελιάς“, ραγδαίες αναμένονται και οι αλλαγές στο καστ της σεράς, αφού ένας από τους πρωταγωνιστές ανακοίνωσε την αποχώρησή του με το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο λόγος για τον Διονύση Παπανδρέου, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής (12/01) βρέθηκε καλεσμένος στο “Πάμε Δανάη” και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο του “Φίλιππου” που υποδύεται στη σειρά του MEGA και την απόφασή του να μη συμμετάσχει στον 4ο κύκλο της σειράς.

Ο νεαρός ηθοποιός απάντησε αρχικά στο εάν έχει κοινά με τον χαρακτήρα που υποδύεται, λέγοντας πως όπως και ο “Φίλιππος” έτσι και εκείνος, βγαίνει μπροστά για αυτούς που αγαπάει, έχει όμως και κάποια χάσματα σε αρκετά ζητήματα, όπως είπε.

“Για παράδειγμα, δεν θεωρώ ότι θα έκανα οικογένεια και θα ‘δεσμευόμουν’ τόσο γρήγορα στην ζωή μου […] Για τον Φίλιππο ο θεσμός της οικογένειας ιεραρχικά είναι νομίζω το υψηλότερο σκαλί στο μυαλό του. Η σειρά ξεκινάει με την απώλεια της αδερφής και του πατέρα του, οπότε, ο ρόλος της αδερφής του είναι κάτι πολύ ιερό για εκείνον και όπως βλέπουμε, όταν βρίσκει την αδερφή του την Ειρήνη κάνει τα πάντα προκειμένου να γίνει γνωστό ότι έχουν αυτή τη σχέση και βλέπουμε πόσο πολύ θέλει να τη φέρει κοντά του”, είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μη συνεχίζει στον 4ο κύκλο της σειράς, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του.

“Για εμένα η ‘Γη της Ελιάς’ είναι ορόσημο για την καριέρα μου, από εδώ ξεκίνησα και θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Όταν ξεκίνησε αυτή η σειρά δεν περιμέναμε ότι θα κάνει αυτή την τεράστια επιτυχία και ότι θα μιλάμε για 4ο χρόνο, οπότε έβαλα αρκετά πράγματα στην άκρη προκειμένου να αφοσιωθώ σε αυτό. Και μετά από τρία χρόνια ήρθε η ώρα να επιστρέψω σε αυτά… Δυστυχώς, αποφασίσαμε από κοινού με την παραγωγή ότι ο ρόλος του ‘Φίλιππου’ θα ολοκληρωθεί στην 3η σεζόν“, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Γη της Ελιάς: Δείτε όσα είπε ο Διονύσης Παπανδρέου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα