Μαφιόζικη εκτέλεση στον Νέο Κόσμο: Βίντεο – ντοκουμέντο από το σημείο της επίθεσης

Διαβάζεται σε 2'
Μαφιόζικη εκτέλεση στον Νέο Κόσμο: Βίντεο – ντοκουμέντο από το σημείο της επίθεσης
ΕΡΤ

Στιγμές από το σημείο της εκτέλεσης του 44χρονου Β.Ζ. έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας στη συμβολή των οδών Φραντζή και Ηλία Ηλιού, στον Νέο Κόσμο.

Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο της μαφιόζικης εκτέλεσης του 44χρονου Β.Ζ στις 2 τα ξημερώματα, στο πρατήριο καυσίμων που διατηρούσε, στην συμβολή των οδών Φραντζή και Ηλία Ηλιού, στον Νέο Κόσμο, φέρνει στη δημοσιότητα η ΕΡΤ.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που οι δράστες της εκτέλεσης του ιδιοκτήτη πρατηρίου διαφεύγουν από το σημείο της επίθεσης με πολυτελές τζιπ λίγα λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα.

Την ίδια ώρα, ένας πεζός, ακούγοντας τους πυροβολισμούς τρέχει προκειμένου να απομακρυνθεί από το σημείο.

Το θύμα καθόταν στην θέση του πολυτελούς τζιπ BMW που είχε, όταν οι δράστες σταμάτησαν με ένα τζιπ Lexus δίπλα του, κατέβηκαν και γάζωσαν με αυτόματα όπλο το αυτοκίνητό του και τον ίδιο. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν ξανά στο κλεμμένο από εταιρεία, όπως όλα δείχνουν, όχημα, το οποίο βρέθηκε αργότερα καμένο, επί της Λ. Αθηνών, στο Δαφνί.

Οι αστυνομικοί στο σημείο βρήκαν 81 κάλυκες των 7,62 χιλιοστών ενώ εντοπίστηκαν και κάποιοι κάλυκες από 9αρι εντός του αυτοκινήτου του θύματος που οπλοφορούσε, αλλά δεν φαίνεται να πρόλαβε να χρησιμοποιήσει. Το αυτοκίνητο ήταν θωρακισμένο, αλλά δεν άντεξαν τα παράθυρα τον καταιγισμό πυρών και στο τέλος οι δράστες άνοιξαν και την πόρτα και έριξαν και τις χαριστικές βολές.

Στην Αστυνομία εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο, το κλεμμένο αυτοκίνητο που είχε βρεθεί τον Ιούνιο στην ίδια περιοχή που ήταν γεμάτο όπλα και αλεξίσφαιρα, να αποτελούσε προπαρασκευαστική ενέργεια για χτύπημα με αποδέκτη τον ίδιο, αν και η ίδια πιθανότητα εξεταζόταν και για την εκτέλεση του “Ράμπο” στον Κορυδαλλό.

Στις 29 Οκτωβρίου 2018 άλλωστε είχε πέσει ξανά θύμα μαφιόζικης επίθεσης, αυτή την φορά στην ακτή Κονδύλη, στον Πειραιά, όπου τραυματίστηκε σοβαρά αλλά κατάφερε να γλιτώσει. Μετά την απόπειρα δολοφονίας, αστυνομικοί εντόπισαν καμένο το όχημα διαφυγής των δραστών, ένα λευκό βανάκι και μέσα σε αυτό ένα επίσης καμένο καλάσνικοφ, στη συμβολή των οδών Μήλου και Αιτωλικού στον Πειραιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα