Survivor 2024: Σοκ στην ψηφοφορία – Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Διαβάζεται σε 2'
Survivor 2024
Survivor 2024 Facebook/@Survivor Greece

Την δεύτερη ασυλία διεκδίκησαν οι ομάδες του Survivor 2024, με μία εξ αυτών να φτάνει στην κάλπη. Μεγάλη έκπληξη το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε, το βράδυ της Δευτέρας (15/01), μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ το Survivor 2024, με τους παίκτες των δύο ομάδων να προσπαθούν ακόμα να βρουν τα πατήματά τους.

Οι παίκτες βρίσκονται ακόμη σε φάση προσαρμογής στις συνθήκες του Άγιου Δομίνικου, ενώ οι πρώτες γκρίνιες, αλλά και εντάσεις, έχουν ήδη εκδηλωθεί.

Survivor 2024: Ποιοι κέρδισαν τον αγώνα ασυλίας

Οι Μαχητές και οι Διάσημο “ρίχτηκαν” στον στίβο μάχης διεκδικώντας την δεύτερη ασυλία, με τον αγώνα να εξελίσσεται σε ντέρμπι, αφού και οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν.

Τελικά, η Ιωάννα των Μαχητών έφερε τον 10ο πόντο και πίκρανε τους αντιπάλους της, ενώ χαροποίησε τους συμπαίκτες της. Το σκορ ήταν 10-8 υπέρ των Μπλε.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα των Διασήμων, οι οποίοι κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν ακόμα συμπαίκτη τους στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε.

Survivor 2024: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού, οι Κόκκινοι “μίλησαν” με την ψήφο τους, βγάζοντας υποψήφιο έναν παίκτη που οι Μαχητές δεν περίμεναν καθόλου.

Συγκεκριμένα, με 6 ψήφους ο Αλέξης Παππάς έγινε ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση (είναι ήδη υποψήφιος και ο Παύλος Παπαδόπουλος).

Το αποτέλεσμα της κάλπης σόκαρε τους Μαχητές, οι οποίοι εξέφρασαν την έκπληξή τους, αφού περίμεναν για υποψήφιο τον Χρήστο, λόγω των περισσότερων ήττων του.

«Αν κρίνω από το πόρισμα της εβδομάδας βγαίνει ότι εγώ ήμουν επικρατέστερος, αλλά από το συνολικό αποτέλεσμα δεν βγαίνει το πόρισμα. Σεβαστή η άποψη των παιδιών. Καλό θα ήταν τα παιδιά να μου πούνε αν έχουν κάτι παραπάνω στο μυαλό τους, δεν ξέρω πώς σκέφτονται» είπε ο ίδιος, αναφέροντας πως δεν τον ανησυχεί η υποψηφιότητά του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα