Τη Βεργκάρα δεν θα την κοροϊδεύεις. Τη Βεργκάρα

Διαβάζεται σε 2'
Τη Βεργκάρα δεν θα την κοροϊδεύεις. Τη Βεργκάρα
Η Σοφία Βεργκάρα βρήκε τρόπο να βάλει παρουσιαστή στη θέση του. Instagram

Η Σοφία Βεργκάρα άφησε εμβρόντητο παρουσιαστή που έκρινε πως ήταν καλή ιδέα να χλευάσει την προφορά της on air.

Την Πέμπτη 25/1 κάνει πρεμιέρα στο Netflix το Griselda. Αφορά τη ζωή της Γκρισέλντα Μπλάνκο, Κολομβιανής που μεγαλούργησε ως αφεντικό καρτέλ στη χώρα της, πριν κυριαρχήσει και στο Μαϊάμι.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον έχει αναλάβει η Σοφία Βεργκάρα. Η Μπλάνκο είναι προσωπικότητα εκ διαμέτρου αντίθετη από την Γκλόρια Ντελγκάτο-Πρίτσετ του Modern Family. Πρόκληση που βρήκε πολύ ενδιαφέρουσα η 51χρονη ηθοποιός.

Με αφορμή την προώθηση αυτής της δουλειάς βρέθηκε στο ισπανικό talk show «El Hormiguero». Ο παρουσιαστής Πάμπλο Μότος έκρινε πως ήταν μια φανταστική ιδέα να χλευάσει τον τρόπο που πρόφερε η 51χρονη Κολομβιανή τον τίτλο της σειράς που την έκανε διάσημη σε όλον τον πλανήτη.

Εκείνη χρειάστηκε κάποια κλάσματα δευτερολέπτου πριν αποφασίσει πώς πρέπει να απαντήσει.

Πρώτα ρώτησε τον Μάτος «το είπα λάθος; Α, επειδή μιλάς καλύτερα αγγλικά από εμένα;», πριν συνοφρυωθεί και φέρει το τελικό χτύπημα με το «πόσες υποψηφιότητες Emmy έχεις στις ΗΠΑ; Και πόσες υποψηφιότητες έχεις για Χρυσή Σφαίρα;».

Για την ιστορία, η Βεργκάρα έχει από 4, για το ρόλο της στο Modern Family.

Ο Μότος έχει μια στα Emmy.

Η αντίδραση του στα όσα είχε να πει η καλεσμένη του ήταν ένα ‘παγωμένο’ χαμόγελο και μάλλον η ευχή να ανοίξει η Γη να τον καταπιεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα