Θεοδόσης Φυλακτός: “Ξέρω το τέλος στη “Μάγισσα”, όταν το διάβαζα δεν το πίστευα”

Διαβάζεται σε 2'
Θεοδόσης Φυλακτός
Θεοδόσης Φυλακτός Glomex/ANT1

Ο ηθοποιός Θεοδόσης Φυλακτός μίλησε για τον ρόλο του Βρώτσου στη “Μάγισσα” και αποκάλυψε ότι γνωρίζει το τέλος της σειράς. Τι είπε.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (16/01) ο Θεοδόσης Φυλακτός, ο οποίος συμμετέχει φέτος στη σειρά “Η Μάγισσα” του ΑΝΤ1.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για το πώς προέκυψε ο ρόλος του Κοσμά Βρώτσου, ενώ αποκάλυψε ότι γνωρίζει το τέλος της σειράς.

“Μου πρότεινε ένας γνωστός μου να στείλω βιογραφικό για τη “Μάγισσα”, έστειλε. Πέρασα από δύο οντισιόν και με πήραν. Την επόμενη φορά με έβαλαν σε ένα άλλο γραφείο και υπογράψαμε κατευθείαν”, είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός, τονίζοντας πως τον προόριζαν εξαρχής για τον ρόλο του Βρώτσου.

Στη συνέχεια, ο Θεοδόσης Φυλακτός ανέφερε:Έκανα μια μελέτη πριν ξεκινήσουμε. Πήρα πολλές αναφορές από τον παππού μου, από ένα περίεργο mix, διάβασα για την Μάνη, για τον πόλεμο, και είπα πως προς τα εκεί πρέπει να πάει”.

“Συνήθως παίζω τον καλό στο θέατρο. Στη σειρά με σόκαρε η βία που έχει μέσα η σειρά, τα μαστιγώματα, οι σκοτωμοί. Το να χαθεί μια ζωή ήταν μια ρουτίνα τότε συμπλήρωσε.

Έπειτα, είπε: “Κάνουμε κάθε μέρα γυρίσματα, Δευτέρα με Παρασκευή. Για δεύτερη σεζόν και εγώ ακούω αλλά δεν ξέρω. Στη “Μάγισσα” μου αρέσουν τα εξωτερικά γυρίσματα. Έχω φανταστεί πως θα ήταν να ζούσα σε εκείνη την εποχή. Την περίοδο εκείνη υπήρχε ο φόβος ότι θα πεθάνεις ανά πάσα στιγμή για πολύ απλούς λόγους. Όχι μόνο ο ένας από τον άλλον, ακόμα και από μια αρρώστια”.

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Θεοδόσης Φυλακτός αποκάλυψε: “Το τέλος το ξέρουμε. Όταν το διάβαζα δεν το πίστευα. Διάβαζα τα τελευταία επεισόδια και χτυπιόμουν, έλεγα “μπράβο”, πολύ ωραίο φινάλε και για όλους τους ρόλους”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα