Νέλλη Γκίνη: Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου

Διαβάζεται σε 2'
gkini
Νέλλη Γκίνη glomex

Η Νέλλη Γκίνη βρέθηκε στο “Πρωίαν σε είδον” και μίλησε για τον γάμο με τον Μιχάλη Ζαμπέτα που διέλυσε 15 μέρες πριν αλλά και το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της.

Τη Νέλλη Γκίνη υποδέχθηκαν στο πλατό της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον” στην ΕΡΤ το πρωί της Τετάρτης (17/01) ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά με την ίδια να μοιράζεται περιστατικά που σημάδεψαν τη ζωή της.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο με τον Μιχάλη Ζαμπέτα, ο οποίος διαλύθηκε 15 ημέρες πριν και εξομολογήθηκε ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της.

Απαντώντας στις ερωτήσεις του παρουσιαστικού διδύμου για το πώς κανείς παίρνει την απόφαση να διαλύσει τον γάμο του, ενώ όλα είναι έτοιμα, η Νέλλη Γκίνη παραδέχθηκε πως ήταν δικό της το λάθος και εξήγησε πως ενώ στις παλαιότερες σχέσεις της υπέφερε από ζήλεια, στη συγκεκριμένη σχέση εκείνη είχε ζηλέψει τον συνθέτη και τραγουδιστή.

“Συνέβη κάτι, ανέβηκε ο Μιχάλης στη μηχανή του, πήρε και μερικά πράγματα και εξαφανίστηκε. Και έλειψε αρκετές ημέρες. Οπότε εγώ θεώρησα ότι έχει τελειώσει“, είπε η Νέλλη Γκίνη, ενώ όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε πού είναι το λάθος της σε αυτή την περίπτωση, η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε πως τότε, υπήρχε και μία εγκυμοσύνη.

Το λάθος είναι ότι υπήρχε και μια εγκυμοσύνη τότε, την οποία και διέκοψα. Εκεί είναι το λάθος. Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Το οποίο βγήκα και το είπα γιατί είχα και ανάγκη, ήταν σαν εξομολόγηση, σαν να το χρωστούσα του Μιχάλη. Δεν το ήξερε όταν έγινε, αλλά όταν γύρισε το έμαθε”, είπε.

Δείτε όσα είπε η Νέλλη Γκίνη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα