No Doubt: Ξανά στη σκηνή μετά από σχεδόν δέκα χρόνια – Στενό μαρκάρισμα από το Coachella

Διαβάζεται σε 2'
No Doubt: Ξανά στη σκηνή μετά από σχεδόν δέκα χρόνια – Στενό μαρκάρισμα από το Coachella
Gwen Stefani και Tom Dumont των No Doubt στην MGM Grand Arena του Las Vegas. Eric Reed/Invision/AP

Αν και δεν ανακοίνωσαν άλλες ημερομηνίες συναυλιών, η επερχόμενη συναυλία των No Doubt, σηματοδοτεί σχεδόν 10 χρόνια από την τελευταία περιοδεία του συγκροτήματος.

Tην επανένωση των «No Doubt» στο «Coachella 2024» ανακοίνωσε η διοργάνωση του φεστιβάλ την Τρίτη (16/1), με τους θαυμαστές του ska/punk/rock μουσικού συγκροτήματος με frontwoman τη Γκουέν Στεφάνι να σπεύδουν για εισιτήρια (λέμε τώρα!)

H Lana Del Rey, η Doja Cat και ο Tyler, the Creator είναι οι headliners του φετινού Coachella Festival, τα εισιτήρια του οποίου είναι είδος προς εξαφάνιση. Στενό μαρκάρισμα από τους διοργανωτές γίνεται και στους Dua Lipa, Shakira, The Rolling Stones, Olivia Rodrigo και Travis Scott για να εμφανιστούν και να ξεσηκώσουν τα πλήθη ενός από τα κορυφαία μουσικά ραντεβού κάθε χρονιάς.

Οι ακριβοθώρητοι Blur θα εμφανιστούν την ίδια μέρα με Tyler, the Creator και οι φανς τους ανυπομονούν!

Η επιστροφή των «No Doubt»

Η μπάντα δημιουργήθηκε το 1986 από τους Έρικ Στεφάνι (πλήκτρα) και Τζον Σπενς (φωνή) και αρχικά ονομαζόταν Apple Core. Επίσης ο Έρικ κάλεσε την αδερφή του την Γκουέν Στεφάνι να κάνει φωνητικά. Αναπάντεχη για τα μέλη της μπάντας ήταν η αυτοκτονία του Τζον Σπενς, που αυτοπυροβολήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου του 1987. Η αγαπημένη του έκφραση ήταν “no doubt” (χωρίς αμφιβολία), και η μπάντα άλλαξε το όνομά της, ενώ η Γκουέν ανέλαβε όλα τα φωνητικά.

Απέκτησαν μεγαλύτερη φήμη παγκοσμίως με την κυκλοφορία του δίσκου “Tragic Kingdom” το 1995. Οι «No Doubt» έκαναν διάλειμμα από το 2004 μέχρι 2008 και κάποια μέλη του έκαναν solo καριέρα. Το τελευταίο άλμπουμ τους, «Push and Shove» κυκλοφόρησε το 2012 και το τελευταίο live τους το 2015.

Αν και δεν ανακοίνωσαν άλλες ημερομηνίες συναυλιών, η επερχόμενη συναυλία τους στο Coachella σηματοδοτεί σχεδόν 10 χρόνια από την τελευταία περιοδεία του συγκροτήματος.

Το φεστιβάλ φέτος θα επιστρέψει στο «Empire Polo Field» του Indio για δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα στις 12-14 Απριλίου και 19-21 Απριλίου 2024.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα