Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Προσήχθη ξανά για κατάθεση ο 50χρονος κρεοπώλης

Διαβάζεται σε 2'
elas
Περιπολικό της ΕΛΑΣ EUROKINISSI

Ξανά στην αστυνομία οδηγήθηκε για να καταθέσει ο 50χρονος κρεοπώλης, βασικός ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι, μετά τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τα στίγματα και την ανάλυση των κινητών τηλεφώνων.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης στο Μεσολόγγι με την αγωνία των οικείων του 31χρονου Μπάμπη να κορυφώνεται.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης (17/01) πραγματοποιήθηκε νέα προσαγωγή του 50χρονου κρεοπώλη και βασικού υπόπτου της υπόθεσης στην τοπική αστυνομική Αρχή και αναμένεται εκεί να οδηγηθεί και ο φίλος του, καθώς έχουν προκύψει νέα στοιχεία από την ανάλυση των στιγμάτων και των συνομιλιών της κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με τα οποία την μοιραία ημέρα εντοπίζεται και το στίγμα του φίλου του στην περιοχή που έχουν “κλειδώσει” οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου.

Υπενθυμίζεται ότι τα προηγούμενα 24ωρα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση είχαν καλέσει το συγκεκριμένο άτομο και κράτησαν το κινητό του το οποίο μεταφέρθηκε για ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Στην ανάκριση αυτή τη φορά και σε συνδυασμό με τα νέα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι Αρχές, αναμένεται να συμμετάσχουν πλέον και οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που έχουν μεταβεί στην περιοχή για συνδρομή των συναδέλφων τους.

Αίσθηση προκαλεί όμως και η ενημέρωση των αστυνομικών από τρεις Ρομά που βρίσκονταν κρατούμενοι στο κρατητήριο με τον κρεοπώλη, ο οποίος σύμφωνα με τους ίδιους φέρεται συνεχώς να τους ρωτούσε αν ήξεραν, πώς είναι οι συνθήκες στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Μία κηλίδα αίματος που βρέθηκε σε βάρκα δεν σχετίζεται με την υπόθεση, αφού από την ανάλυση προέκυψε πως δεν είναι καν ανθρώπινο το αίμα, ενώ οι έρευνες στο έλος συνεχίζονται σε συγκεκριμένο σημείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα