Η σοκαριστική συνήθεια υγιεινής του Μπραντ Πιτ

Διαβάζεται σε 2'
Η σοκαριστική συνήθεια υγιεινής του Μπραντ Πιτ
O Μπραντ Πιτ ήταν πολύ δυνατός στο να μην πλένεται. Scott Garfitt/Invision/AP IMAGES

Ο Τζέισον Πρίσλεϊ υπήρξε συγκάτοικος του Μπραντ Πιτ, τα πρώτα χρόνια της καριέρας τους. Αποκάλυψε συνήθεια του Πιτ που τρομάζει.

Τον Τζέισον Πρίσλεϊ τον ξέρουν σε όλον τον πλανήτη ως Μπράντον Ουόλς, όνομα που είχε ο άνδρας που υποδυόταν στην τηλεοπτική σειρά Beverly Hills 90210 που έκανε θραύση το ‘90.

Μάλιστα, ο Πρίσλεϊ είχε προταθεί δυο φορές για τη Χρυσή Σφαίρα, στην κατηγορία «καλύτερη εμφάνιση από ηθοποιό τηλεοπτικής σειράς».

Το βιογραφικό του προφανώς και περιλαμβάνει πάρα πολλές άλλες σημειώσεις, με τον Καναδό να εκτελεί και χρέη σκηνοθέτη από την εποχή που ήταν ο Μπράντον Ουόλς έως σήμερα.

Κατά την παρουσία του στο Live! With Kelly and Mark, πρωινό talk show που υπάρχει από το 1988 στις ΗΠΑ, τον ρώτησαν για τον συγκάτοικο που είχε τα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

Δηλαδή, τον Μπραντ Πιτ.

Ο Πρίσλεϊ έκανε την επιτομή του TMI (Too Much Information), όταν αποκάλυψε πως ο Πιτ συνήθιζε να κερδίζει πάντα, σε ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι που έπαιζαν μεταξύ τους.

Ήταν το «ποιος θα αντέξει περισσότερο, χωρίς να κάνει ντους».

«Όταν θυμάμαι τι κάναμε εκείνα τα χρόνια, με πιάνει αηδία. Πραγματικά δεν ξέρω τι σκεφτόμασταν» ομολόγησε ο 54χρονος.

Πρόσθεσε ωστόσο, πως «αμφιβάλω πως ο Μπραντ κάνει τα ίδια πια. Τότε όμως, μπορούσε να μείνει για μακρά περίοδο χωρίς να κάνει ντους».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα