Vincent Cassel: Ποια Τina Kunakey; Η καρδιά του χτυπά για τη Narah Baptista

Διαβάζεται σε 3'
narahbaptista
Η καλλονή σύντροφος του Βενσάν Κασέλ, Νάρα Μπαπτίστα Instagram@narahbaptista

Νέο κεφάλαιο έχει ανοίξει στην προσωπική ζωή του Vincent Cassel καθώς μετά τον χωρισμό του με την Τίνα Κουνάκι, ο Γάλλος ηθοποιός είναι ζευγάρι με το μοντέλο Narah Baptista. Ποια είναι.

Ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα του Βενσάν Κασέλ (Vincent Cassel), ο οποίος μετά τον χωρισμό του από το διάσημο μοντέλο Τίνα Κουνάκι (Tina Kunakey), είναι ξανά ερωτευμένος, με την καλλονή Νάρα Μπαπτίστα (Narah Baptista) να είναι η καλλονή που του έχει κλέψει την καρδιά.

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση στην επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Alexandre Mattiussi στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού και φυσικά τα φλας των φωτογράφων άστραψαν όταν οι δυο τους εισήλθαν στον χώρο που θα λάμβανε χώρα το fashion show.

Και αν αυτή ήταν η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή τους, οι φωτογράφοι τους είχαν εντοπίσει τελευταία σε αρκετές εξόδους τους και εκτός γαλλικού εδάφους.

Τον Οκτώβριο 2023 ο Βενσάν Κασέλ βρέθηκε στην Ιταλία για να γιορτάσει μαζί με την αγαπημένη του τα 27α γενέθλιά της γευματίζοντας σε εστιατόριο στη Ρώμη, ενώ έναν μήνα πριν, τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, ο 56χρονος Γάλλος ηθοποιός, “πρόδωσε” το νέο κεφάλαιο στην προσωπική του δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από τη γενέτειρα της Νάρα, Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ήθελα απλώς να είμαι ευτυχισμένος… Είμαι“, έγραψε στη σχόλιο με το οποίο συνόδευσε την ανάρτηση, ενώ η Βραζιλιάνα καλλονή είχε αφήσει το σχόλιο “Amor” κάτω από το post του.

narah
Narah Baptista

H νέα σύντροφος του Vincent Cassel έχει καταγωγή από τη Βραζιλία και την Αυστραλία και συνεργάζεται με το πρακτορείο Elite Models LA στις ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται πως ο χωρισμός του Βενσάν Κασέλ με την Τίνα Κουνάκι είχε πέσει σαν βόμβα, αφού μετά από πέντε χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση ενός παιδιού, ο ηθοποιός διέγραψε από τον λογαριασμό του στα social media όλες τις φωτογραφίες με την καλλονή σύζυγό του.

Ο 56χρονος ηθοποιός και το εντυπωσιακό μοντέλο που τον Απρίλιο του 2019 απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα κοριτσάκι που έχει το όνομα Amazonie, παντρεύτηκαν στις 24 Αυγούστου 2018 στο δημαρχείο της πόλης Μπιτάρ, λίγα χιλιόμετρα έξω από το γνωστό θέρετρο Μπιαρίτζ στη νοτιοδυτική Γαλλία, ενώ “γιόρτασαν” την τρίτη τους επέτειο στα social media δημοσιεύοντας ρομαντικές τους φωτογραφίες και κάνοντας τις απαραίτητες τρυφερές εξομολογήσεις.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα