Snoop Dogg: Η 24χρονη κόρη του έπαθε εγκεφαλικό – “Τι έκανα για να αξίζω κάτι τέτοιο;”

Διαβάζεται σε 2'
Snoop Dogg: Η 24χρονη κόρη του έπαθε εγκεφαλικό – “Τι έκανα για να αξίζω κάτι τέτοιο;”
Instagram @princessbroadus

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη μια εκ των τριών κορών του Snoop Dogg, η Cori Broadus σε ηλικία μόλις 24 ετών. Τα δραματικά λόγια της μέσα από το νοσοκομείο.

Αντιμέτωπη με μια σοβαρή περιπέτεια υγείας βρέθηκε μία από τις τρεις κόρες του Snoop Dogg, η Cori Broadus, καθώς έπαθε εγκεφαλικό μόλις σε ηλικία 24 ετών.

Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram, στις οποίες εμφανίστηκε αγανακτισμένη, με ένα μεγάλο “γιατί” να την κυριεύει.

“Πέρασα ένα σοβαρό εγκεφαλικό. Ξέσπασα σε κλάματα μόλις μου το είπαν. Είμαι μόλις 24. Τι έχω κάνει για να αξίζω κάτι τέτοιο;”, έγραψε χαρακτηριστικά στα πρώτα story της η Cori.

“Ειλικρινά εκτιμώ όλη την αγάπη και τη στήριξή σας. Είμαι κι εγώ άνθρωπος κι έρχομαι αντιμέτωπη με σκ@τά όπως όλοι, γι’ αυτό και είμαι τόσο ανοιχτή με τη ζωή μου, γιατί ξέρω ότι νιώθω μόνη, αλλά δεν είμαστε ποτέ. Πάντα κάποιος θα περνάει αντίστοιχες καταστάσεις με εμάς. Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα σπίτι μου”, έγραψε στις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People, όπου μίλησε για τη μάχη που δίνει με το λύκο, η Cori δήλωσε ότι ήταν “καλύτερα από ποτέ”, αφού υιοθέτησε μια πιο φυσική προσέγγιση για την ευεξία της.

“Ήμουν καλά, καλύτερα από ποτέ. Σταμάτησα να παίρνω όλα τα φάρμακά μου πριν από πέντε μήνες. Κάνω τα πάντα με φυσικό τρόπο, όλα τα είδη βοτάνων, βρύα, τσάι. Άρχισα να γυμνάζομαι, να πίνω πολύ νερό. Οπότε τώρα νομίζω ότι το σώμα μου είναι σχεδόν εντάξει, αυτό είναι το νέο πρόγραμμα και το συνηθίζει”, ήταν τα λόγια της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα