Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός: Πού θα δείτε το ντέρμπι των “αιωνίων”

Διαβάζεται σε 2'
Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός: Πού θα δείτε το ντέρμπι των “αιωνίων”
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, σε ακόμα ένα φετινό ντέρμπι “αιωνίων”.

Η αναμονή τελείωσε. Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται σήμερα (22/01) τον Ολυμπιακό (20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στον αγώνα που ολοκληρώνει την 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, σε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι.

Οι “πράσινοι” θα παραταχθούν χωρίς τους Λούκα Βιλντόσα (τραυματίας), Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι (αναρρώνει από επέμβαση σκωληκοειδίτιδας) και Λευτέρη Μαντζούκα (αναρρώνει από ίωση), ενώ οι “ερυθρόλευκοι” δεν θα έχουν τον Μουσταφά Φαλ (τραυματίας) και τους Λουκ Σίκμα, Σακίλ ΜακΚίσικ, οι οποίοι δεν είναι δηλωμένοι στο ελληνικό ρόστερ.

Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Παναθηναϊκός AKTOR άλωσε με 54-66 το ΣΕΦ, με αυτό το +12 να είναι η καλύτερη “προίκα” του από το παιχνίδι στον δρόμο για το πλεονέκτημα έδρας.

Όπως γράφει το SPORT24, το φετινό πρωτάθλημα πάντως διαφέρει από τα προηγούμενα, αφού έχει προστεθεί και τρίτος γύρος, κάτι που σημαίνει ότι αν ο Ολυμπιακός αλώσει το ΟΑΚΑ, τότε – ακόμα και αν δεν καλύψει την διαφορά των 12 πόντων – όλα θα παραμείνουν ανοιχτά για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, αφού υπάρχει ακόμα μία αναμέτρηση των δύο ομάδων στον ορίζοντα.

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

  • ΑΕΚ Betsson – Άρης 91-93
  • Προμηθέας – Περιστέρι bwin 75-81
  • ΠΑΟΚ – Λαύριο 66-65 (παρ.)
  • Κολοσσός – Απόλλωνας 88-60
  • Καρδίτσα – Μαρούσι 87-84

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα