Survivor 2024: Πρώην παίκτρια το χαρακτήρισε “σούπα”

Διαβάζεται σε 2'
survivor
Survivor Instagram@survivorgreece

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις πρώην παικτών του Survivor -και όχι μόνο- με αφορμή τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, με “άρωμα” All Star.

Ποικίλες αντιδράσεις διατυπώνονται για τον νέο κύκλο του Survivor, που έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ στις αρχές του νέου έτους.

Από τη μία οι μεγάλες αλλαγές στους κανόνες και από την άλλη η είσοδος παλιών παικτών και μάλιστα παικτών που είχαν αποβληθεί λόγω παραβίασης βασικών κανονισμών, κρατά επιφυλακτικό το τηλεοπτικό κοινό, που όπως αποτυπώνεται και στα νούμερα τηλεθέασης, έχει αρχίσει να του “γυρνά την πλάτη”.

Πρώην παίκτες και παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης καλούνται συχνά τον τελευταίο καιρό από τις τηλεοπτικές εκπομπές να σχολιάσουν τον νέο κύκλο και η Κάτια Ταραμπάνκο με την Έλενα Κρεμλίδου ήταν δύο από εκείνες που μοιράστηκαν την άποψή τους στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η Έλενα Κρεμλίδου εμφανίστηκε πιο φειδωλή όταν ρωτήθηκε αν παρακολουθεί το Survivor 2024, με την Κάτια Ταραμπάνκο να σχολιάζει πως αν και δεν το βλέπει, “από τις αντιδράσεις του κόσμου καταλαβαίνω ότι έχει γίνει λίγο ‘σούπα’ μάλλον“.

Στη συνέχεια οι δύο πρώην παίκτριες κλήθηκαν να σχολιάσουν πώς βλέπουν την παρουσία της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα στο παιχνίδι, με το μοντέλο και πρώην παίκτρια να υιοθετεί το μότο “ποτέ μη λες ποτέ” και να απαντά: “Εγώ θυμήθηκα όταν ξαναμπήκε η Ασημίνα τις δηλώσεις που έκανε παλαιότερα, ότι θα κινηθεί νομικά και κατάλαβα ότι για άλλη μια φορά, καλό είναι να μη λέμε μεγάλες κουβέντες για συνεργάτες μας, γιατί μπορεί η ζωή να τα φέρει και να ξανασυνεργαστούμε, οπότε είναι λίγο άβολο.

Δείτε το απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα