Survivor 2024: Ο “βασιλιάς” Σωτήρης Λαμάϊ και η κόντρα με το “καλημέρα” με τον Αλέξη Παππά

Διαβάζεται σε 3'
lamai
Σωτήρης Λαμάϊ glomex

Μία άτυπη κόντρα έχει ήδη γεννηθεί στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, αφού ο Σωτήρης Λαμάϊ μπήκε με φόρα στο Survivor 2024 και “τα έβαλε” με τον Αλέξη Παππά.

Με νέα πρόσωπα επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (21/01) το Survivor 2024 και τέσσερις νέοι παίκτες και παίκτριες έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Ανάμεσά τους και ο Σωτήρης Λαμάϊ, ο οποίος στις πρώτες δηλώσεις του ως νέο μέλος της ομάδας των Μαχητών, δήλωσε πως “θέλει Παππά”, αναφερόμενος φυσικά στον αντίπαλό του και μεγάλη αδυναμία του, όπως είπε, Αλέξη Παππά.

“Ξεκινά ένας έρωτας απ’ ότι φαίνεται, μια συμπάθεια και χαίρομαι που μπαίνει ο Σωτήρης και το πρώτο πράγμα που αναφέρει είναι το όνομά μου”, δήλωσε ο Αλέξης Παππάς.

Ο ίδιος μάλιστα φάνηκε αποφασισμένος να δώσει ένα μάθημα στον Αλέξη Παππά και πριν βρεθεί στο πρώτο του Συμβούλιο του νησιού, δήλωσε για τον εαυτό του πως “ο βασιλιάς θα τη βρει την άκρη”.

Η κόντρα των δύο παικτών δεν άργησε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις όταν Μαχητές και Διάσημοι συναντήθηκαν στο Συμβούλιο, όπου ο Αλέξης Παππάς σχολίασε πως ο νέος παίκτης έχει θέματα εμπιστοσύνης και “η άμυνά του είναι να ξεκινάει με επίθεση και το σχόλιό του να λέει ότι είμαστε ψευτοσελέμπριτις, χωρίς να του πει κανείς τίποτα, δεν τον τιμά“.

Survivor 2024: Οι αντιδράσεις στο Twitter για τον Λαμάϊ

Η δυναμική είσοδος του νέου παίκτη της μπλε ομάδας δεν έμεινε ασχολίαστη από τους τηλεθεατές και χρήστες του διαδικτύου και με χιουμοριστικές αναρτήσεις προέβλεψαν όσα θα συμβούν τις επόμενες εβδομάδες στο Survivor με τη συνύπαρξη Αλέξη Παππά και Σωτήρη Λαμάϊ.

Ποιος είναι ο Σωτήρης Λαμάϊ

Γεννήθηκε στην Αλβανία, ζει στην Αθήνα και είναι ένας δραστήριος επιχειρηματίας. Παράλληλα με τις επιχειρήσεις, που διατηρεί, έχει εργαστεί ως Μετρ σε αρκετά από τα πιο γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας.

Παράλληλα, είναι γνωστός TikToker και θεωρεί ότι το TikTok είναι ένα μικρό Survivor.

Σε ηλικία επτά ετών ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο και το σταμάτησε στα 31, έχοντας παίξει σε διάφορες κατηγορίες. Έχει ένα γιο 9 ετών ο οποίος είναι η μεγάλη του αδυναμία. Αποκαλεί τον εαυτό του «Βασιλιά» και σύμφωνα με τον ίδιο διαθέτει ηγετική προσωπικότητα.

Το Survivor για εκείνον είναι όνειρο ζωής… Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής, ώστε το σώμα του να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες. Έρχεται στο Survivor για να το κερδίσει, δεν του αρέσει να είναι δεύτερος και δεν τα παρατάει ποτέ!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα