Τροχαίο στη Βουλιαγμένη: Μόλις 19 χρονών τα θύματα – “Νόμιζα ότι έγινε βομβαρδισμός”

Διαβάζεται σε 2'
Τροχαίο δυστύχημα στη Βουλιαγμένη
Τροχαίο δυστύχημα στη Βουλιαγμένη Caption/Glomex

Μόλις 19 ετών ήταν τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος στη Βουλιαγμένη. Ένας ακόμα 19χρονος που επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ένας άνδρας και μία γυναίκα μόλις 19 ετών ήταν τα δύο θύματα του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (23/1) στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Βουλιαγμένη, στο ρεύμα προς Βάρκιζα.

Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν τρία οχήματα, τα οποία μετά τη σύγκρουση μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδηρικών.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και χτύπησε πάνω σε δέντρα και κολώνα ηλεκτροφωτισμού. Δύο ΙΧ έκαναν ελιγμούς για να αποφύγουν το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το ένα ΙΧ να χτυπήσει στο κράσπεδο και να υποστεί μικρές υλικές ζημιές και το δεύτερο παρέσυρε δύο πεζούς, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν σοβαρά.

Το όχημα που εξετράπη της πορείας του, και στο οποίο επέβαιναν τα δύο θύματα, κινούταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, τουλάχιστον 180 χιλιομέτρων την ώρα.

Δύο επιβαίνοντες του μοιραίου ΙΧ, επίσης 19 ετών, τραυματίστηκαν, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, με τον έναν να έχει πάρει εξιτήριο. Ωστόσο ο δεύτερος παραμένει στο νοσοκομείο, καθώς είναι πολυτραυματίας, και σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση εντός της ημέρας.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο που έγινε το δυστύχημα, έχουν προηγηθεί και μια σειρά άλλων τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων, καθώς, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, “οι οδηγοί βλέπουν μία ευθεία και αναπτύσσουν ταχύτητα, χωρίς να υπολογίζουν τις στροφές”.

“Όταν βγήκα στο μπαλκόνι νόμιζα ότι είχε γίνει βομβαρδισμός. Κομμάτια μόνο έβλεπα και ανθρώπους κάτω” περιέγραψε μία αυτόπτης μάρτυρας.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ομόνοια

Λίγες ώρες αργότερα, τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/1) σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Πατησίων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν δύο άντρες, εξετράπη της πορείας της στην οδό Πατησίων, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι δύο αναβάτες της μηχανής.

Προανάκριση και για τα δύο τροχαία δυστυχήματα διενεργεί η Τροχαία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα