Survivor 2024: Φάνης και Ασημίνα σε κόντρα δίχως τέλος – “Γιατί την έκανες να κλάψει;”

Διαβάζεται σε 2'
Survivor 2024
Survivor 2024 Instagram@Survivor Greece

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ Φάνη Μπολέτση και Ασημίνας Χατζηανδρέου, με τους δύο παίκτες να έχουν έναν έντονο διάλογο μπροστά στις κάμερες. Για άσκοπη επίθεση τον κατηγορεί η παίκτρια των Κόκκινων.

Καινούργια εβδομάδα, καινούργια προσπάθεια για τους παίκτες του Survivor 2024 ξεκινά σήμερα, Κυριακή (28/01), όπως φαίνεται όμως, ο Φάνης Μπολέτσης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς.

Όπως φαίνεται στο trailer του επεισοδίου της Κυριακής (28/01), Μαχητές και Διάσημοι ρίχνονται στη μάχη για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, όμως κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ο Φάνης χτυπάει σε ένα από τα εμπόδια και πέφτει στο έδαφος, δείχνοντας τραυματισμένος.

“Αντί ουσιαστικά να με ρωτήσει πώς είμαι, πήγε να ζητήσει πέναλτι και θεώρησα ότι είναι ντροπή της και της το είπα“, δηλώνει ο παίκτης της μπλε ομάδας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης. Στο επόμενο πλάνο βλέπουμε την Ασημίνα να κλαίει και τον Αλέξη Παππά να ρωτάει τον αντίπαλό του, “γιατί την έκανες να κλάψει την κοπέλα;“.

Η Ασημίνα από την πλευρά της έκανε λόγο για “άσκοπη επίθεση” του Φάνη, που όπως είπε, “δεν έπρεπε να την κάνεις ή μάλλον είχες λόγο να την κάνεις”.

Τα κλάματα της Ασημίνας έγιναν θέμα συζήτησης στην καλύβα των Μαχητών, με την Κατερίνα Δαλάκα να παίρνει θέση και να γίνεται ασπίδα για τη συμπαίκτριά της, λέγοντας “θα πάρουμε και την άδεια από τους Μαχητές για το αν θα κλάψει κάποιος;”.

Η συζήτηση συνεχίστηκε στο συμβούλιο του νησιού με τον Φάνη να σχολιάζει πως από την αρχή του Survivor έχει δεχθεί επιθέσεις από τον Αλέξη Παππά και την Ασημίνα, με τους υπόλοιπους παίκτες να αφήνουν αιχμές για συνωμοσία από την πλευρά των δύο αυτών παικτών.

Survivor 2024: Δείτε το trailer της Κυριακής (28/01)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα