Survivor 2024: Show Λαμάι στο Συμβούλιο – Οι κλίκες, οι δημόσιες σχέσεις και η “γλίτσα” του παιχνιδιού

Διαβάζεται σε 3'
Σωτήρης Λαμάϊ
Σωτήρης Λαμάϊ glomex

Τεταμένο το κλίμα στην ομάδα των Μαχητών μετά τις συνεχόμενες ήττες στο Survivor 2024. Η μάχη για τη δεύτερη ασυλία και ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στη μάχη για τη δεύτερη ασυλία ρίχτηκαν Διάσημοι και Μαχητές του Survivor 2024 στο νέο επεισόδιο, το οποίο επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (29/01) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας δεν διανύουν και τις καλύτερες μέρες τους στον Άγιο Δομίνικο, αφού οι εντάσεις μεταξύ τους είναι πλέον καθημερινότητα και η εβδομάδα τους ξεκίνησε με ήττα στον αγώνα για την πρώτη ασυλία. Έτσι, κλήθηκαν να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, με τον Rob James Seymour να βγαίνει στον τάκο.

Ένα από τα πιο απαιτητικά αγωνίσματα, που έχουμε δει και σε παλαιότερους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης, επέστρεψε στο επεισόδιο της Δευτέρας, όμως και εδώ οι Μαχητές δεν κατάφεραν να επιβληθούν στους Διάσημους, οι οποίοι κέρδισαν με άνεση τη δεύτερη ασυλία σημειώνοντας σκορ 10-4 και έστειλαν ξανά τους Μπλε προβληματισμένους στο Συμβούλιο.

Η ήττα των Μπλε προκάλεσε αναταραχή στην καλύβα τους, με τον Σωτήρη Λαμάι να κατηγορεί τους συμπαίκτες του ότι έχασαν επειδή έκαναν “δημόσιες σχέσεις με τους Κόκκινους” κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.

Survivor: Λαμάι εναντίον όλων στο Συμβούλιο

Στο συμβούλιο του νησιού, όπου οι Κόκκινοι για άλλη μια φορά ήταν εκεί ως θεατές, η ένταση στους Μαχητές συνεχίστηκε με τον νέο παίκτη των Μπλε, Σωτήρη Λαμάι να κάνει λόγο για κλίκες 5-6 ατόμων και να επαναφέρει το θέμα των δημόσιων σχέσεων.

“Όταν αγωνίζεσαι για ασυλία δίνεις την ψυχή σου, ματώνεις. Όταν τελειώσει ο αγώνας, μπορείς να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Εγώ έτσι πορεύτηκα και έτσι θα συνεχίσω. Τώρα αν κάποιοι είναι πιο ασφαλείς και επειδή ο Λαμάι είναι τραυματίας ή κάποιος άλλος είναι πιο αδύναμος ή επειδή ζούμε εδώ έναν μήνα μαζί και έχουμε κάνει παρέα, βγάζουμε 5άδα-6άδα στους ψήφους και είμαστε καλυμμένοι, λειτουργούμε έτσι. Καλά κάνουν τα παιδιά, δεν κατηγορώ κανέναν, αλλά είναι λάθος”, είπε σε υψηλούς τόνους ο Σωτήρης.

Την ώρα της ψήφου, ο Σωτήρης Λαμάι μάλιστα αποκάλεσε “γλίτσα” τον Σωτήρη δίνοντάς του και την αρνητική του ψήφο.

“Θα ψηφίσω βάσει του ότι υπάρχει μια πεντάδα εδώ μέσα που νομίζουν ότι με το να γλείφει ο ένας τον άλλον, μπορούν να συνεχίσουν το παιχνίδι τους έτσι. Πιθανόν να το κάνουν, γιατί είναι πιο παλιοί, αλλά νομίζω αδικούν ανθρώπους. Και από την πεντάδα θα ψηφίσω τη μεγαλύτερη γλίτσα. Στη ζωή μου έμαθα να μην συνυπάρχω με γλίτσες. Σταμάτης”, είπε ο παίκτης.

Survivor: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η κάλπη “μίλησε” και τελικά στον τάκο, ως δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, βγήκε ο Σωτήρης Λαμάϊ ο οποίος ψηφίστηκε από τους περισσότερους Μπλε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα