Βίντεο: Μεταμφιεσμένοι Ισραηλινοί πράκτορες εκτέλεσαν μαχητές της Χαμάς σε νοσοκομείο

Διαβάζεται σε 1'
Βίντεο: Μεταμφιεσμένοι Ισραηλινοί πράκτορες εκτέλεσαν μαχητές της Χαμάς σε νοσοκομείο

Ισραηλινοί πράκτορες, μεταμφιεσμένοι σε Παλαιστίνιους γιατρούς εισέβαλαν σε νοσοκομείο της Τζενίν και σκότωσαν τρεις άνδρες που φέρονταν να είναι μαχητές της Χαμάς.

Ισραηλινοί στρατιώτες μεταμφιεσμένοι σε Παλαιστίνιους γιατρούς εισέβαλαν σε νοσοκομείο της πόλης Τζενίν στη Δυτική Όχθη και σκότωσαν τρεις άνδρες που φέρονταν να είναι μαχητές της Χαμάς.

Με αυτόματα όπλα Ισραηλινοί πράκτορες άλλοι ντυμένοι ως γιατροί, άλλοι ως μουσουλμάνες με μαντήλες και ένας κρατώντας ένα καλαθάκι μωρού, κάνουν έφοδο. Μέσα σε δέκα λεπτά εισβάλουν σε δωμάτιο σκοτώνουν τρία άτομα χρησιμοποιώντας σιγαστήρες και αποχωρούν.

Με ανακοίνωση τους οι IDF ανέφεραν ότι η επιδρομή είχε ως στόχο μαχητές, που όπως είπαν, κρύβονταν στο νοσοκομείο.

«Ο βάρβαρος τρόπος με τον οποίο εισέβαλαν στο νοσοκομείο και επιτέθηκαν στο ιατρικό προσωπικό. Φαίνονται όλα και είναι καταγεγραμμένα στο βίντεο μας» ανέφερε ο διευθυντής Δημόσιας Υγείας της Τζενίν.

Η κοινή επιχείρηση στρατού και αντιτρομοκρατικής είχε στόχο, σύμφωνα με το Ισραήλ τρεις τρομοκράτες, που υπό την κάλυψη της νοσηλείας στο νοσοκομείο σχεδίαζαν επίθεση στα πρότυπα της 7ης Οκτωβρίου. Χαμάς και Ισλαμική Τζιχάντ ανακοίνωσαν ότι οι νεκροί ανήκαν στις τάξεις τους και το νοσοκομείο λέει ότι ο ένας εξ αυτών ήταν παράλυτος έπειτα από τραυματισμό και οι άλλοι δύο συνοδοί του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα