Survivor 2024: Σοκ με τον Σταμάτη – Τραυματίστηκε άσχημα στον αγώνα

Διαβάζεται σε 2'
Ο Σταμάτης στο Survivor 2024
Ο Σταμάτης στο Survivor 2024 Glomex/ΣΚΑΙ

Έναν σοβαρό τραυματισμό είχε ο Σταμάτης κατά τη διάρκεια του αγώνα επάθλου φαγητού στο Survivor 2024. Η στιγμή που χτυπά στο πόδι και πέφτει.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το Survivor 2024 το βράδυ της Τετάρτης (31/01), έπειτα από την ανάδειξη των τεσσάρων υποψηφίων, που θα μονομαχήσουν διεκδικώντας τη θέση τους στο παιχνίδι.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, ολοκληρώθηκε η λίστα των τεσσάρων υποψήφιων προς αποχώρηση με τον Αλέξη Παππά να βγαίνει υποψήφιος από την κάλπη των Κόκκινων και τον Σταμάτη Ταλαδιανό να βγαίνει υποψήφιος από τον MVP Σάββα.

Μαζί με τον Rob James Seymour και τον Σωτήρη Λαμάι από τους Μπλε, θα αναμετρηθούν για την παραμονή τους στο Survivor. Μια μονομαχία που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!

Πριν, όμως, από την μονομαχία, οι δύο ομάδες “ρίχτηκαν” στον στίβο μάχης για το έπαθλο φαγητού της εβδομάδας. Μπλε και Κόκκινοι θέλουν τη νίκη τόσο για το γόητρο όσο και για το ίδιο το έπαθλο που θα τους βοηθήσει να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους.

Survivor 2024: Σοβαρός τραυματισμός για τον Σταμάτη

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στον αγώνα επάθλου, με τον Σταμάτη, όμως, να έχει έναν σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής του με τον Ντάνιελ.

Την στιγμή που προσπαθούσε να βγει από ένα εμπόδιο, ο Σταμάτης χτύπησε στο πόδι και σωριάστηκε στο πάτωμα, με τον Γιώργο Λιανό να διακόπτει τον αγώνα.

Όχι πάλι. Στο ίδιο πόδι ρε φίλε! Πάλι στο ίδιο πόδι βρήκα. Πω πω, με τραβάει! Πάτησα αυτό το πράγμα εδώ πέρα. Και πριν το ίδιο έπαθα” φώναξε ο Σταμάτης, ενώ όλοι έτρεξαν κοντά του.

Ο Σταμάτης μεταφέρθηκε στους γιατρούς για να λάβει την απαραίτητη περίθαλψη, ενώ τον αντικατέστησε ο Γιάννης στον αγώνα.

Ο ίδιος ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση στον πάγκο του, μη μπορώντας να πιστέψει ότι τραυματίστηκε ξανά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα